VISNINGSHELG! Enebolig med garasje nær Mykje skole - Påkostet underetasje med nytt bad 2018 - Solrik hage

Lyngåsvegen 44

Primærrom 169 m²
Bruksareal 187 m²
Tomt 721,2 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 1981
Prisantydning kr 2 990 000

Innhold / standard

Boligen er innredet over 2 etasjer og inneholder følgende rom: 1. Etasje: vindfang, gang, bad, 3 soverom, kjøkken og stue med utgang til solrik terrasse. Underetasje: Egen inngang, gang, vaskerom, bad, bod (brukt som soverom), soverom(ikke godkjent) og stue med kjøkken. Utendørs: garasje med bod. Beskrivelse av innhold og standard: Stuen har utgang til terrasse. Flott murt ovn i stue. Stor kjellerstue med fliser på gulv og varmekabler til oppvarming. I kjellerstuen er det kjøkken. Flott kjøkkeninnredning (2000) med fliser over kjøkkenbenk. Kjøkkenet har følgende integrerte hvitevarer: stekeovn, platetopp, micro-ovn og oppvaskmaskin. Det er spiseplass på kjøkkenet. Det frittstående kjøleskapet medfølger i handelen. Hovedsoverommet har utgang til terrasse. Det er totalt 3 soverom i boligen i tillegg til 2 rom i underetasjen som også er brukt som soverom. Hovedbad med standard fra byggeår. Badet i underetasjen er virkelig lekkert og var nytt i 2017. Arbeidene på badet er gjort av murer og elektriker. Helfliset og stort dusjhjørne med fast dusjvegg. Opplegg til vaskemaskin. Varmekabler og fliser i gang, stue og kjøkken er også fra 2017. Generell informasjon om boligen: - Tv og internett fra Altibox levert av Haugaland kraft. - Stort sett automatsikringer. Det har nylig vært el-tilsyn og de feil/mangler som ble påpekt er utbedret.

Beliggenhet

Vormedal Svært barne -og familievennlig område på Vormedal. Barn i alle aldre i nabolaget og nye Mykje barneskole innenfor kort avstand. Kort gangavstand til dagligvarebutikk. Gangavstand til barnehage, Mykje barneskole og Vormedal ungdomsskole. Tuastadvatnet og Norheimskogen byr på turområder. Kort kjøreavstand til både Norheim og Raglamyr med tilhørende fasiliteter.

Adkomst

Boligen er merket med "Til-salgs" skilt. Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

I garasje og i gårdstun.

Oppvarming

Varmepumpe er hovedkilde for oppvarming. På bad i underetasje er det gulvvarme. Det er også varmekabler nede i gangen og ved stue/kjøkken nede. Ildstedet sørger for behagelig og naturlig varme. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Innredning i underetasje avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette