Vormedal - Leilighet i 2. etasje med 2 soverom og romslig stue - Kort avstand til butikk og turområder

Skuggaberg 71 B

Primærrom 61 m²
Bruksareal 61 m²
Tomt 675 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Etasje 2
Byggeår 2004
Prisantydning kr 1 590 000

Innhold / standard

Leiligheten ligger i 2. etasje og inneholder følgende rom: Gang, stue/kjøkken, soverom, hovedsoverom og bad. Kryploft. Utendørs: Sportsbod like ved inngangsparti. Beskrivelse av innhold og standard: Romslig stue med plass til både spisebord og sittegruppe. Stuen har utgang til terrasse. Kjøkkeninnredning med hvite fronter. Samtlige hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. Kjøleskap, komfyr og oppvaskmaskin. Romslig hovedsoverom med garderobe. Det er totalt 2 soverom i leiligheten. Badet har belegg på gulv og plater på vegger. Det er dusjhjørne og varme i gulv. Generell info om boligen: - Tv og internett fra Altibox levert av Haugaland kraft - Villavent - Det er lagt opp rør til sentralstøvsuger, men det er ikke installert støvsuger

Beliggenhet

Vormedal Leiligheten har populær beliggenhet på Vormedal i et boligområde som er i stor vekst. Selve leiligheten har solrik beliggenhet med terrasse vendt mot vest. «Tøffelavstand» til stor dagligvarebutikk. Norheimskogen er heller ikke langt i fra og byr på flotte turområder.

Adkomst

Boligen er merket med "Til-salgs" skilt. Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

Felles parkering.

Oppvarming

På badet er det gulvvarme. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Sameiet er ikke aktivt, men har felles utvendig forsikring, som blir fordelt ved forfall. Ca kr 3 000,- pr år 2018 iflg selger.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette