Ramsdalen / Solvang - Lys og pen 3-roms toppleilighet. 17,4 kvm innglasset terrasse. Solrik, luftig, rolig og barnevennl

Haakonsvegen 67 B

Primærrom 76 m²
Bruksareal 93 m²
Tomt 30073 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Soverom 2
Etasje 4
Byggeår 1969
Prisantydning kr 1 590 000
Andel fellesgjeld kr 328 484
Totalpris kr 1 918 484
Felleskost kr 3 710

Innhold / standard

Pen og praktisk 3-roms toppleilighet. Inneholder entre/gang med garderobeplass. 2 gode soverom. Det ene med plassbygde skap og det andre med stor skyvedørsgarderobe. Bad, toalett og vaskerom er slått sammen til et stort bad. Dette er fliselagt, har varmekabler og downlights. Dusjkabinett og vegghengt toalett. Egen vaskeromsavdeling. Kjøkken med lekker IKEA innredning med god skap og benkeplass. Spiseplass. Romslig stue med god plass for sofagruppe og spisestue. Det er pipeløp i stuen slik at man kan montere peis / ildsted. Utgang til 17,4 kvm innglasset terrasse med lunt teppe på gulv. Strømpunkt ute. Sikringskap er oppgradert med automatsikringer. Det er i tillegg 2 kjellerboder.

Beliggenhet

Meget attraktiv og barnevennlig beliggenhet i rolig del av Solvang. Gangavstand til barnehage, skoler, idrettsanlegg, butikker på Solvangen og Sørhaug, turområder i Djupadalen, Haraldsvang m.m. Ca 15 minutters gange til sentrum. Lekeplass på borettslaget eiendom og rett over Solvangvegen. Gode bussforbindelser.

Adkomst

Følg Haakonsvegen innover mot bakken mot Stemmen/Djupadalen. Haakonsvegen 67 er blokk nr. 2 langs Haakonsvegen.

Parkeringsforhold

Meget gode parkeringsforhold på fellesareal.

Oppvarming

Det er pipeløp i stuen slik at man kan montere peis / ildsted. Per nå er det elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. Styreleder i borettslaget oppfordrer ved salg av leilighet meglere til å melde fra om følgende: 1. Dersom lås i dør inn til leilighet er skiftet ut (skal være systemnøkler fra Trioving/tilknyttet masternøkkelsystem). 2. Dersom avtrekksvifte kjøkken er blitt koblet til gammelt avtrekksanlegg. Dette av sikkerhetsmessige årsaker.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 430
Tinglysning pr. pantnotering kr 430
Total kr 860

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Fred Lippens
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post fred@eiendomsmeglera.no
  • Mobil +4790559049

Del dette