Stor og flott enebolig like ved Storasundfeltet - Fri beliggenhet - 6 soverom - Dobbel garasje (2008) - Skjermet hage!

Storasundvegen 190

Primærrom 222 m²
Bruksareal 230 m²
Tomt 827 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 6
Byggeår 1963
Prisantydning kr 3 290 000

Beskrivelse/detaljer

- Stor og innholdsrik familiebolig i populære omgivelser på Torvastad. - Boligen har hele 6 soverom, flere bad og stuer. - Selger har bygget en flott hagestue som fungerer som forlengelse av eksisterende stue i bolig. - Ny parkett (ca 2015) i stue og gang underetasje. - Selger opplyser at elektrisk er skiftet etter 2008. - På eiendommen står det en dobbel garasje (2008) og en enkel garasje av eldre dato. - I hagen står det en flott lekehytte fra 2008. Denne er fullisolert og det er lagt inn strøm/belysning. Isolert bod. - Gode muligheter for parkering i både garasjer og rommelig gårdsrom.

Innhold / standard

Boligen er innredet over 3 etasjer, og inneholder følgende: Underetasje: hall m/trapp, vaskerom, soverom x2, wc og bod x2. 1. Etasje: Kjøkken, kontor, hall m/trapp, stue, tv-stue og bad. Loft: loftstue m/trapp, bad og soverom x3. Parker bilen i stort og rommelig gårdsrom, eller i en av to garasjer, og ta deg videre inn i denne store familieboligen. Boligen fremstår som lys og godt vedlikeholdt. Selger har foretatt vedlikehold etter behov. Tak ble løftet og hagestue ble bygget i 2003. Det ble i den anledning skiftet kledning på store deler av boligen. Hovedetasje med stor stue, og utgang til hagestue. Stuen er flott, med tidsriktige farger både på gulv og vegg. Ny en-stavs hvittonet eikeparkett på gulv. I dette rommet er det uten problemer plass til flere sittegrupper. Plassbygd peis. Romslig og praktisk kjøkken. Kjøkkenet har godt med både skap og skuffeplass, muligheter for kjøkkenbord og integrerte hvitevarer. Vaskerom med egen bi-inngang. Loftsetasjen rommer 3 soverom, i tillegg til en kjekk loftstue. samtlige av disse soverom av god størrelse, med tilknyttet bad i samme etasje. I hagen står det en meget forseggjort lekehytte som er blitt bygget i 2008. Denne er fullisolert, har hems og innlagt strøm. Det er også montert belysning fra spotter i tak, og utebelysning. Isolert bod bak hytten. Stor dobbel garasje reist i 2008. Her er det i tillegg til god plass for husstandens kjøretøy, også mye oppbevaringsplass på loft.

Beliggenhet

Flott og fri beliggenhet like ved etablert boligområde på Torvastad. Tomten er solrik, ligger skjermet til og legger til rette for en tilbaketrukket tilværelse, selv om man like ved har tilgang på det Torvastad har å by på. Her har man Kort avstand til bl.a. barnehage, barneskole, idrettsanlegg med ny flerbrukshall og nytt kultursenter. Noen få hundre meter fra boligen finner man dagligvarebutikk.

Adkomst

Fra Karmsund Bru: sving av til høyre inn på Storasundvegen, og følg vegen nordgående mot Torvastad. Etter 1,4 km, sving til venstre inn på grus veg. Boligen ligger som innerste bolig på denne vegen. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

I dobbel garasje, enkel garasje eller rommelig gårdsrom.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming, varmepumpe, ildsted i stue og varmekabler på bad. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. Innredning i kjeller avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette