BUD FORELIGGER! Enebolig over tre plan med garasje og hagestue - Attraktiv beliggenhet i ende av blindveg!

Nyhavnvegen 16

Primærrom 164 m²
Bruksareal 173 m²
Tomt 1124,00 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 4
Prisantydning kr 2 490 000

Innhold / standard

Enebolig over tre plan som inneholder: Underetasje: Gang, bad/ vaskerom, stue, bod og soverom. Første etasje: Gang, bad, kjøkken og stue. Loftsetasje: Gang, tre soverom og wc. Garasje med tilhørende bod og hagestue. Eiendommen fremstår som fint vedlikeholdt. Kjøkken: Lys kjøkkeninnredning i malt utførelse. Benkeplaten er i laminat, og det er fornyet blandebatteri. Kjøkkenet inneholder komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap. Ved ønske om større kjøkken er det mulig å rive veggen inn til stuen. En vil da få åpen løsning. Stue: Romslig stue i hovedetasjen som er inndelt i ulike soner. Det er god plass til flere sittegrupper. Fra stuen er det direkte utgang til terrasse. Rommet er nylig malt i lyse toner. Kjekk kjellerstue i underetasjen. Varmepumpe i begge stuene. Soverom: Det finnes tre soverom i loftsetasjen, samt ett soverom i underetasjen. Bad/ vaskerom: Begge badene fremstår som moderne og godt vedlikeholdte. Badet i hovedetasjen har gulvbelegg på gulv og plater på vegg, og inneholder vegghengt toalett, vask i seksjon samt badekar/ dusj. Nyere vinduer av pvc. Bad/ vaskerom i underetasjen har fliser på gulv og plater på vegg, og inneholder vegghengt toalett, vask i seksjon og dusjhjørne. Det er her opplegg for vaskemaskin. Det er satt opp egen seksjon til vaskemaskin og tørketrommel med praktisk benkeplate. Det finnes også et wc i loftsetasjen.

Beliggenhet

Attraktiv og sentral beliggenhet i Kopervik. Det er kort avstand til barnehage, barneskole, sentrum, småbåthavn og Bygnes næringsområde. Fri utsikt utover nabobebyggelsen mot nord.

Adkomst

Ta opp til høyre på Per Sivles veg like sør for Shell Kopervik. Ta så første til venstre inn på Nyhavnvegen. Ta igjen første til venstre og en vil komme frem til Nyhavnvegen 16.

Parkeringsforhold

Parkering i garasje og på egen eiendom.

Oppvarming

Oppvarming av elektrisitet og fast brensel. To varmepumper av nyere dato. Varmekabler i gang og bad/ vaskerom i underetasjen. Vedovn i gang i underetasjen. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Hvitevarer på kjøkken medfølger ikke.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 62 250
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 585
Tinglysning skjøte kr 585
Total kr 63 420

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Ingeborg Gangsøy Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post ingeborg@em-a.no
  • Mobil +4790417924

Del dette