Stor, velholdt og innholdsrik familiebolig - Nytt bad 2017 - Stor dobbel garasje- Usjenert og solrik hage

Slettavegen 69 F

Primærrom 209 m²
Bruksareal 234 m²
Tomt 803 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 5
Byggeår 1989
Prisantydning kr 3 150 000

Beskrivelse/detaljer

- Stor og innholdsrik familiebolig i Veavågen - Boligen fremstår som godt vedlikeholdt! - Boligen har hele 5 soverom, 3 stuer, 2 bad og vaskerom - Lekkert og oppusset bad i 2017 - Stor og lys stue med utgang til terrasse - Romslig og praktisk kjøkken - Pent opparbeidet, solrik og usjenert hage - Parkering i dobbel garasje og asfaltert gårdsrom - Nærhet til idrettsanlegg, barnehage, skole og butikk Velkommen på visning!

Innhold / standard

Boligen er innredet over 3 etasjer, og inneholder følgende: Kjeller: Gang, vaskerom, soverom x2 stk, kjellerstue og bad. 1 etasje: Vindfang, gang, stue, kjøkken, bad, hobbyrom og soverom. Loft: Gang, wc, loftstue og soverom x2 stk. Parker bilen i stor dobbel garasje, eller rommelig asfaltert gårdsrom. Store muligheter for oppbevaring i garasjen. Boligen har et praktisk og rommelig kjøkken. Kjøkkeninnredning med trehvite fronter i eik, store benkeflater og godt med oppbevaringsplass i skuffer og kjøkkenskap. Hvitevarer på kjøkken medfølger handelen. Stuen er stor, lys, og naturlig delt opp i tre soner. Spisestuedel naturlig plassert like ved kjøkken, salong og tv-krok like ved. Utgang fra stue ut til solrik og usjenert terrasse. Stuen har parkett på gulv, tapetserte vegger, og oppvarming fra vedfyr. Store vindusflater gir godt med naturlig lys inn i dette rommet. I tillegg til hovedetasjens stue, har man også både loftstue og kjellerstue. Boligen har 2 fullflisede bad, et i hovedetasjen og et i kjelleretasjen. På loftet har man eg toalettrom. Badet i hovedetasjen er lekkert, og er pusset opp i 2017. Her er det store gråtonede fliser på gulv som står i stil med innredningen, hvite fliser på vegg, spotter i tak og dusjnisje. Hele 5 soverom har man til rådighet i denne boligen. I hovedetasjen har man et lyst soverom like ved bad. Utgang til luftebalkong og godt med garderobeplass i dette rommet. To soverom i kjelleretasjen, og loftsetasje. Soverommene i loftsetasjen er av meget god størrelse, og med en stor loftstue mellom disse to rommene, er dette en svært så kjekk etasje for ungdommen i familien. Her er det også et gjestetoalett. Pent opparbeidede, solrike og usjenerte uteområder. Stor og flott gressplen, terrasse og gårdsrom. Eiendommen ligger fint til i rolige omgivelser, i ende av blindveg. Nærhet til barnehage, skole, idrettsanlegg og dagligvarebutikk.

Beliggenhet

Boligen ligger flott til i familievennlige omgivelser på Vea. Her bor man i et rolig og etablert boligområde med nærhet til det meste av hva man til daglig har behov for. Like i nærheten befinner det seg skoler, barnehage, butikk, bank og idrettsanlegg.

Adkomst

Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Dobbel garasje.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming, varmekabler på bad, varmepumpe i gang og vedfyr i stue. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Innredning i kjeller avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 78 750
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 79 800

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Wenche Kaldheim
  • Tittel Fagmedarbeider
  • E-post wenche@em-a.no
  • Mobil +4746910940

Del dette