Sørhaug - Velholdt 2-roms leilighet med flott kjøkken i usjenert 2. etasje. Solrik terrasse.

Saltveitvegen 10 A

Primærrom 56 m²
Bruksareal 56 m²
Tomt 15408 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Soverom 1
Etasje 2
Byggeår 1976
Prisantydning kr 1 275 000
Andel fellesgjeld kr 94 076
Totalpris kr 1 369 076
Felleskost kr 3 261

Beskrivelse/detaljer

Pen 2-roms andelsleilighet i 2. etasje. Inneholder entre/gang med dørtelefon og garderoberom. Soverom med plass til skyvedørsgarderobe. Bad dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin. Påkostet kjøkken svart høyglans, integrerte hvitevarer fra Gorenje/AEG og ripefri vask. Stue med plass for sofagruppe og spisestue. Utgang til solrik terrasse. Flis i gang og flis/kabler på bad, forøvrig parkett/laminat. Vinduer/terrassedør er skiftet. El-skap med nyere innmat. Søppelsjakt i oppgang, bod i kjeller. Egen p-plass, i tillegg gjesteparkering. Mye inkludert i felleskostnadene. Ad info om forkjøpsrett mv, se pkt informasjon om borettslaget i salgsoppgaven. Sentral beliggenhet, gangavstand til sentrum. Kort avstand til matbutikker, skoler og byens mest populære turområder og badevann.

Innhold / standard

Gang ned garderobe, bad, stue/kjøkken, terrasse og soverom. Bod i kjeller. Oppsummering takstrapport; Lys og fin leilighet som fremstår vesentlig nyere enn hva byggeår tilsier. Det er nytt kjøkken i 2008 og bad er delvis påkostet. Tatt alder i betraktning fremstår leiligheten i normal god stand og det er ingen vesentlige anmerkninger ut over normal elde. Vvs anlegg er generelt fra byggeår og noen oppgraderinger av dette bør forventes. Det er utført en del mindre oppgraderinger, se egenerklæring for info om dette. Se vedlagte rapport for ytterligere info. Vinduer og terrassedør er skiftet og ventilasjonsanlegg kjøkken/bad er oppgradert i regi av borettslaget.

Beliggenhet

Sentral beliggenhet, gangavstand til sentrum. Kort avstand til matbutikker, skoler og byens mest populære turområder og badevann.

Adkomst

Eiendommen ligger mellom Stavangergata og Djupaskarvegen. Fra Karmsundgaten v/Fylkessjukehuset, ta opp Stavangergaten, følg denne forbi Vardafjell Videregående skole (på høyre side) og ta så inn Saltveitvegen (like etter). Blokken ligger nærmest krysset Saltveitvegen - Stavangergata.

Parkeringsforhold

Egen merket p-plass, i tillegg gjesteparkering.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming, kabler på badet. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti på disse. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Det er lovbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget, konferer megler. Blir lyst ut torsdag etter budaksept med 7 dagers frist. Det er en forutsetning for handel at denne ikke benyttes. Om forkjøpsrett ønskes benyttet av medlemmer må skjema fylles ut og leveres Haubo innen fristen. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Kjøper plikter å tegne medlemskap i Haubo. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 480
Tinglysning pr. pantnotering kr 480
Total kr 960

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Niels Christian Hald
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post niels@em-a.no
  • Mobil +4792806410

Del dette