BUD FORELIGGER! Skjoldastraumen - Koselig hytte med usjenert beliggenhet - God standard - Solrik, nydelig tomt!

Solheimsvegen 308

Primærrom 70 m²
Bruksareal 91 m²
Tomt 2334 m²
Boligtype Hytte
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 1971
Prisantydning kr 1 890 000

Beskrivelse/detaljer

En fantastisk eiendom omringet av vakker natur som gir et helt usjenert og fredelig feriested. Solen har en fra tidlig morgen til ca. 21:30. Nydelig opparbeidet tomt på 2.334 kvm med stor gressplen for familiens aktiviteter, anneks med soveplasser, sommerstue med peis og stor terrasseplatting ved bassenget. Det er innlagt vann fra borehull fra 2007 og biologisk toalett med kammer. Hytten er påbygd i 2006, påkostet med årene og holder god standard! Inneholder gang, bod, 3 soverom, bad og åpen kjøkken/stueløsning. Velkommen på visning av Solheimsvegen 308!

Innhold / standard

En lettstelt hytte med alt på et gulv som inneholder så mye som: Gang, bod, bad, 3 soverom, og åpen kjøkken/stueløsning. Totalt med anneks kan eiendommen by på hele 11 sengeplasser hvor av fire sengeplasser er i annekset. Hytten er både koselig og tidsriktige innredet med lyse overflater og naturelementer i skiferstein. En romslig gang ønsker deg velkommen inn i hytten, her er det lagt skifer på gulv med varmekabler, downlights i tak og tidsriktige veggflater. Dette rommet, bod og 2 soverom er del av påbygget fra 2006. God plass til familiens sko- og yttertøy. Tilhørende bod med plass til utstyr og andre redskap til hytten. God størrelse på soverommene i hytten som alle er innredet med flott furugulv og tidsriktige veggflater. Åpen kjøkken/stueløsning med plass til både sitte- og spisegruppe. Peisovn med flott steinbelagt pipe og koselige vindusflater med sprosser setter stemningen. Åpent videre mot kjøkken. Flott kjøkken med hvite fronter og fliser mellom under- og overskap. Integrert oppvaskmaskin. Dør videre til stor terrasse. Oppusset bad med mosaikkfliser på gulv, varmekabler og malte vegger/tak. Opplegg for vaskemaskin, benkeplate med vask, overskap, snurre-toalett og dusjhjørne. - Hytte oppført i ca. 1971, trolig påbygd i 1976 og sist i 2006. - Påkostet med årene, velholdt og klar for bruk i sommer. - Revet ned vegger, isolert og nye vegger i stue, kjøkken i 2017. - Malt vegger i gang 2017. - Nytt dusjkabinett på bad fra 2019. - Varmtvannstank fra 2005. - Firma boret ett nytt borehull for vann i 2007 og det er biologisk toalett med kammer. - Hytten og annekset sist malt i 2017, nye bord på terrasse utenfor hytten i 2019. - Sikringsskap med skrusikringer. - Ny duk i bassenget fra 2019, bassengpumpe fra 2016.

Beliggenhet

I Solheimsvegen 308 har en et rolig og tilbaketrukket landsted omringet av flott norsk natur. Eiendommen ligger lavt i terrenget og er omringet av høyt fjellandskap i de fleste himmelretninger, noe som gir en lun eiendom. Eiendommen har gode solforhold. Her har man sol fra morgen til langt på kveld, solen går vekk fra eiendommen ca. 21:30. Her er det lagt til rette for å nyte flotte somre på denne idylliske og skjermede eiendommen. Fra terrassen til hytten har en fritt utsyn mot nydelig natur- og fjellandskap. Eiendommen ligger omtrent en 25 minutters kjøretur fra Haugesund sentrum. Skjoldastraumen med butikk og bensinstasjon ligger under 5 minutter unna. Her finner en også båthavn med mulighet for båtplass for småbåt på ca. 20-25 fot. For mer informasjon og priser, sjekk ut: http://skjoldastraumen.no/kategori/batlaget/. Følger en veien nordover fra Skjoldastraumen, vil en langs veien kunne se mange mulige turløyper. En rask titt på www.ut.no gir utallige turmuligheter, både for kort og langturer. Fra hytten har en også mulighet for å komme seg ned til sjøen og ta ett bad, dog i noe varierende terreng. Ca. 5 minutters kjøring fra hytten finner man en vakker badeplass som heter Otertong. Beskrevet slik ” Otertong Friluftsområde er ei verkeleg naturperle med fine grasvollar, svaberg og lune badeviker. Her kan du bade, raste, fiske og gå tur. Otertong er ei naturperle inne i Skjoldafjorden.

Adkomst

Ved slusene i Skjoldastraumen følger en veien i østlig retning forbi bensinstasjon på venstre side. Følg veien til vegkryss, og ta da vei til venstre innpå Solheimsvegen. En skal da følge denne veien i ca. 3 km. Når en får skilt med kommunegrense, ta deretter umiddelbart vei til venstre inn i skogen. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Rikelig med parkeringsplasser på egen tomt.

Oppvarming

Varmekabler på bad og i gang. Peisovn i stue og sommerstue. Noe dårlig trekk fra peisovn i sommerstue. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. - Alt inventar, redskaper og hvitevarer medfølger hytten for kr. 25.000. Dette gjelder ikke enkelte personlige gjenstander.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette