Hasseløy - NY PRlS! lys, moderne to-roms med heis, balkong, felles takterrasse - mulighet båtplass og lading elbil

Holmegata 79

Primærrom 44 m²
Bruksareal 44 m²
Tomt 6721 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Fast
Soverom 1
Etasje 4
Byggeår 2007
Prisantydning kr 1 490 000
Felleskost kr 1 105

Innhold / standard

Inneholder gang, bad, dobbelt soverom på 11m2 og åpen kjøkken/stueløsning på 21,5 m2. Egen balkong, samt felles solrik takterrasse. Egen sportsbod, felles sykkelrom og avfalssrom i underetasjen. Gjennomgående moderne standard med parkett på gulv, lyse vegger og himling med listfri overgang. Helflist bad med varmekabler og opplegg vaskemaskin. Tiltalende kjøkkeninnredning med Zanussi hvitevarer. Villavent avtrekk på kjøkken og bad. Brannalarm og sprinkleranlegg. Abonnement TV og internett fra GET inkludert i husleien. Porttelefon. Entrè: 2 garderobeskap og -stang, el-skap, rør i rør-skap, 6 kg ABC pulverapparat, porttelefon. Bad: vegghengt WC, dusjkabinett, heldekkende servant med underskap, speil med lys, dobbel stikk, opplegg vaskemaskin/tørketrommel. Soverom: 3 garderobeskap, panelovn, ventil i yttervegg. Stue/kjøkken: med utgang balkong. Panelovn, ventil i yttervegg. Zanussi kjøl/frys, oppvaskmaskin, komfyr/koketopp og Villavent avtrekk. Bardisk. Tiltalende felles trapperom og heis, samt delvis overbygd takterrasse med utemøbler. Leiligheten fremstår som velholdt, men bærer preg av normal elde iht byggeår i følge vedlagte våtromsrapport, se rapporten for ytterligere informasjon. Dette er et dødsbo og kjøper oppfordres til en grundig besiktigelse. Det anføres at parketten stedvis er slitt og at lamellgardiner i stue ikke er i orden.

Beliggenhet

Attraktiv beliggenhet i sjøkanten på Hasseløy, sentralt med gangavstand til de fleste fasiliteter Haugesund sentrum har å by på som byparken, indre kai, høgskulen, handelsgater, restauranter og uteliv. Bydelskafèen Pitters i samme nabolag, og badeplassen Asalvika en liten spasertur unna. Skolekrets Hauge.

Adkomst

Fra rundkjøringen ved bussterminalen på Flotmyr, ta Tuhauggata mot sentrum, til høyre i Strandgata og over broen til Hasseløy. Hold til høyre og ta deretter til høyre inn Holmegata. Nr 79 er første bygget, inngangen er mot sør. Leiligheten ligger i 4. etasje.

Parkeringsforhold

Parkeringsplass (nr 63) i garasjeanlegg, ikke under tak. Gjesteparkering på eiendommen.

Oppvarming

Elektriske varmekabler på bad, panelovn i stue.

Diverse

1) Båtplass 1S9 med utriggere kan kjøpes sammen med leiligheten. Inntil 25 fot, bredde ca 4,5 meter. Verdi er satt til kr 150.000,- som det ikke betales dokumentavgift for. Til Båtforeningen betales 1% omsetningsavgift = kr 1.500,-. Årskontingent for 2018 kr 1.650,-. Dugnad ca hvert 4. år. Båtplassen kan selges videre separat, sameiere har da forkjøpsrett til oppnådd pris. 2) Sameierene er i rundskriv av 08.09.2019 tilbudt mulighet for Zaptec Pro lader for elbil, ferdig montert kr 19.000,-. Dette tilbudet utløper 08.11.2019 og det må påregnes en noe høyere pris senere. NB! Felleskostnadene vil i flg rundskriv 30.10.2019 øke med ca kr 325,- pr måned i 12 måneder for å dekke felles infrastruktur for lading. 3) Felleskostnader inkluderer bl.a: fullverdiforsikring bygg (ikke innbo), standard abonnement TV-pakke/internett, felles vedlikehold, drift av fellesarealer, forretningsførsel mv.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 35 000
Eierskiftegebyr kr 5 000
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 41 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Niels Christian Hald
  • Tittel Avdelingsleder Næring
  • E-post niels@em-a.no
  • Mobil +4792806410

Del dette