Tidsriktig enebolig med familievennlig beliggenhet - Oppussede overflater, nyere kjøkken og bad!

Tyrihansvegen 5

Primærrom 139 m²
Bruksareal 152 m²
Tomt 696,6 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 1963
Prisantydning kr 2 590 000

Beskrivelse/detaljer

Tidsriktig innredet enebolig med attraktiv beliggenhet sør i Haugesund. Her bor en barne- og familievennlig. Eneboligen er tidsriktig innredet og inneholder gang, bi-inngang, bad, vaskerom med toalett, 3 soverom, kjellerstue og åpen kjøkken/stueløsning. Romslig, solrik og fri tomt med gressplen, terrasse, carport og hagestue. Velkommen på visning av Tyrihansvegen 5!

Innhold / standard

I 1. etasje: Gang, 3 soverom, bad og åpen kjøkken/stueløsning. Flott, helfliset bad med går fliser på gulv og hvite veggfliser. Varmekabler. Dusjkabinett, vask, speil med belysning, toalett og sideskap. Åpen og luftig stue med god plass til sofahjørne og stort spisebord for alle anledninger. Store vindusflater i rommet gir godt med naturlig lys og en behagelige rom-opplevelse. Satt inn tiltalende kjøkken fra IKEA med fronter i svart-høyglans og med hvit benkeplate. Moderne ventilator og medfølgende komfyr, oppvaskmaskin og kjøl/fryseskap. 3 soverom i denne etasjen. Romslig hovedsoverom med god plass til nattbord, dobbeltseng og med god garderobeplass. I underetasjen: Trapperom/gang, bi-inngang, vaskerom med toalett og kjellerstue. I trapperom/gang har barna god plass til lek, evt. en god plassering for kontorpult. Romslig kjellerstue med plass til sofa, sofabord og tv-sjenk. Flott og oppusset vaskerom med toalett og vask. Rommet har fliselagt gulv med varmekabler og hvitmalte vegger. Opplegg for vaskemaskin, plass til tørketrommel og med varmtvannstank. Kjekk bi-inngang for familien med fliselagt gulv og varmekabler. God oppbevaringsplass og luke til krypkjeller. - Enebolig oppført i 1963 med hovedsakelig original kledning og taktekke. - Det er lagt parkett på gulv i hall, stue og kjøkken. Nydelig, original tregulv som er malt på alle soverommene. - Eneboligen er gjennomgående tidsriktige innredet med lyse eller "i vinden" fargevalg. - Flott, helfliset bad i 1. etasje med grå fliser på gulv og hvite veggfliser. - Det er to nye vinduer i stue/kjøkken, vinduene ble satt inn i 2011. - Tiltalende og stort kjøkken fra IKEA i svart høy-glans fra 2011. - De fleste overflater i 1. etasje og underetasjen er pusset opp i senere tid. Underetasje med takhøyde på ca. 2,0 m. - Oppusset vaskerom med toalett i underetasjen med fliselagt gulv og malte vegger. Varmtvannstank fra 2005. - Det er sikringsskap i eneboligen med nyere automatsikringer. - Varmepumpen i stuen er fra 2006, men har behov for service og evt. oppgraderinger. - Innlagt Altibox tv og internett fra Haugaland Kraft.

Beliggenhet

Tyrihansvegen 5 har flott og familievennlig beliggenhet sør i Haugesund. Ligger fint til i terrenget med gode solforhold hele dagen. Eiendommen ligger i meget attraktiv boligområde med kort vei til det meste av hva Haugesund har å by på. Her fra har en kort avstand til Norheim og Oasen storsenter, Norheim næringspark, behagelig avstand til sentrum og forøvrig kort avstand til det meste. Familievennlig i et rolig og trivelig boligområde. Gangavstand til barneskole, ungdomsskole, barnehage og idrettsanlegg. Gode kommunikasjonsforbindelser til bl.a. Raglamyr og Norheim.

Adkomst

Følg Salhusvegen sørover og ta vei inn til venstre like før Toyota. Følg veien og ta tredje vei til høyre innpå Tyrihansvegen. Eneboligen ligger da som tredje enebolige på høyre side av veien. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen. Boligen er merket med "Til-salgs" skilt. Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

God plass til parkering i garasje, carport og i gårdstun.

Oppvarming

Varmekabler på bad. Varmekabler i gang, bi-inngang, kjellerstue og toalett/vaskerom underetasjen. Varmepumpe i stue med behov for service. Peisovn i stue (eldre pipe ikke i bruks. For å ta i bruk må minimum: glass i peisovn byttes og det må settes inn støl-rør i pipen.) I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen, komfyr og kjøleskap, samt en ny oppvaskmaskin fra februar 2019. I tillegg medfølger: - Elektrisk ovn i kjeller. - Gulvplater til bruk i carporten, kjøpt sommeren 2018. Medfølger ikke i handelen: - Vegglamper og vegghylle i stuen i 1 etasje. - Vegghylle barnesoverom. - Sandkasse i carport (kan avtales nærmere). Innredning i kjeller avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette