Havnaberg / Byparken - Praktisk 2-roms leilighet med balkong. Heis og mulighet for garasjeplass.

Skåregata 216

Primærrom 58 m²
Bruksareal 60 m²
Tomt 740,3 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Rom 2
Soverom 1
Etasje 3
Byggeår 2003
Prisantydning kr 540 000
Andel fellesgjeld kr 548 699
Totalpris kr 1 088 699
Felleskost kr 7 143

Beskrivelse/detaljer

- Flott beliggende i 3. etasje med heis - Mulighet for å leie garasjeplass - Åpen stue - kjøkkenløsning - Pent eikekjøkken, - Balkong - Bad / wc med opplegg for vaskemaskin - Romslig soverom - Innvendig bod m sentralsøvsuger - Rolig og sentral beliggenhet

Innhold / standard

Meget praktisk 2-roms leilighet i usjenert 3. etasje. Heis. Leiligheten inneholder entre/gang med dørtelefon og stor skyvedørsgarderobe. Innvendig bod med sentralstøvsuger. Romslig soverom med skapplass. Skyvedør til bad og dør ut i gangen. Bad/wc med dusjhjørne og varmekabler. Opplegg for vaskemaskin. Åpen stue - kjøkkenløsning. Pen eik innredning med god skap og benkeplass. Integrert kjøleskap, fryseboks og oppvaskmaskin. God plass for sofagruppe og spisestue. Utgang til østvendt overbygget altan. Det er i tillegg en kjellerbod.

Beliggenhet

Meget sentral beliggenhet i sentrum tett på Byparken og Havnaberg. Kort rusletur til matbutikker og alt sentrum har å tilby.

Adkomst

Skåregata 216 ligger ca 50 meter sør for Byparken.

Parkeringsforhold

Borettslaget disponerer 10 parkeringsplasser i lukket garasjeanlegg. Plassene leies ut etter liste.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Eiendommen selges på vegne av dødsbo. Det informeres om at selgere er arvinger og dermed har begrenset kunnskap om eiendommen. Ihht styreleder har alle leilighetene sprinkleranlegg, brannslukningsapparat og røykvarsler (ikke seriekoblet) Borettslagets andelseiere disponerer i fellesskap et gjesterom med bad. Det er lovbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget, konferer megler. Medlemsfrist 7 dager. Skjema må fylles ut og leveres Haubo innen fristen for å benytte forkjøpsrett. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Kjøper plikter å tegne medlemskap i Haubo. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 430
Tinglysning pr. pantnotering kr 430
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 032

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Fred Lippens
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post fred@eiendomsmeglera.no
  • Mobil +4790559049

Del dette