Skåredalen - Tiltalende & innflytningsklar enebolig med skjermet uteområde - Oppusset i 2015 med tidsriktige overflater, moderne kjøkken og praktisk vaskerom - Carport!

Eivindstadvegen 19

Primærrom 114 m²
Bruksareal 118 m²
Tomt 493 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Rom 4
Soverom 3
Byggeår 1994
Prisantydning kr 2 990 000

Beskrivelse/detaljer

Tiltalende og innflytningsklar enebolig med barne- og familievennlig beliggenhet i populære Skåredalen. Eneboligen er oppført i 1994, påbygd i 2005, videre påkostet i 2015 og holder god standard. Eneboligen har god planløsning med store rom og inneholder gang, garderoberom, vaskerom, bad, 3 soverom, stue og kjøkken. Tidsriktige overflater og moderne kjøkken fra 2015. Pent opparbeidet tomt med romslig gårdsrom, carport, utvendige boder, gressplen og stor, skjermet terrasse. Innenfor gangavstand har en byens flotte turområder, butikk, barnehager samt barne- og ungdomsskole.

Innhold / standard

I 1. etasje: Gang, garderoberom, vaskerom, bad og 2 soverom. Lys og innbydende gang ønsker deg velkommen inn i Eivindstadvegen 19. Skyvedørsgarderobe har hvite fronter og god plass til alt av familiens sko- og yttertøy. Skulle en trenge mer plass finner en garderoberom vegg-i-vegg med gangen. Praktisk. Rommet har oppheng for jakker, 2 skoskap som medfølger og plass til ekstra kjøl/frysekap. Videre fra gangen kommer en til mellomgang med trapp opp til andre etasje. Her, i gang, på garderoberom og soverom er det lagt samme gråtonet laminat på gulv som gir en fin helhet. Dette sammen med lyse veggflater i hele eneboligen gir et tidsriktig preg. 2 soverom i denne etasjen. Stort hovedsoverom med god plass til dobbeltseng og 2 nattbord. Store vinduer på soverommene for godt med naturlig lys inn i etasjen. Soverom 2 med god plass til seng og det er stor, praktisk garderobeløsning fra IKEA som medfølger eneboligen. Vaskerom er innredet med praktisk innredning, med underskap, høyskap, benkeplate og vask. Det er satt inn dusjkabinett i rommet med rainshower og hånddusj. Bad med fliselagt gulv, varmekabler og lyse vegger. Et stort bad med toalett, boblekar med dusj, speil med belysning på vegg og hvit baderomsinnredning med to vasker og 4 skuffer. I 2. etasje: Gang, soverom, kjøkken og stue. Oppgang til luftig stue med koselig atomsfære. Stuen har et stort areal på hele 37 kvm, med andre ord har en mer en god nok plass til stor sittegruppe og spisebord for alle anledninger. 7 vindusflater løfter en allerede god romfølelse og sørger for godt med naturlig lys inn i rommet. Varmepumpe gir god oppvarming i eneboligen, men på kalde dager kan en fyre i peisen som nylig ble satt inn i stuen. Utgang fra stuen til overbygd terrasse mot øst. Moderne kjøkken med tiltalende, hvite fronter og hvite kjøkkenplater mellom under- og overskap. Integrerte hvitevarer i platetopp, komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap. Kjøkkenet er av god størrelse som gir god skap- og benkeplass. I rommet har en god plass til spisebord og med utgang til skjermet og stor terrasse i bakkant av eneboligen. - Enebolig oppført i 1994 som holder god standard. - Eneboligen ble påbygd i ca. 2005 med større stue. - Hele fasaden til eneboligen ble sist malt i ca. 2014. - Pusset opp eneboligen med tidsriktige overflater. - Alle vegger og tak i eneboligen ble malt i ca. 2015. - Nytt gråtonet gulv lagt i hele 1. etasje i eneboligen. - Det er satt inn nye innerdører i hele eneboligen. - Nydelig, stort kjøkken med hvitevarer fra 2015. - Vaskerom, nytt belegg, tapet, innredning og dusj. - Satt inn ny skyvedørsgarderobe i gang i ca. 2015. - Rekkverk og trappetrinn i trapp er nylig blitt malt. - Mitsubishi varmepumpe i trapperom fra ca. 2014. - Det er satt inn ny og flott peisovn i stue i 2016. - Det er innlagt tv/internett fra Altibox i eneboligen. - Støpt plate på terrasse og satt opp utepeis i mur.

Beliggenhet

Eivindstadvegen 19 har attraktiv beliggenhet i populære Skåredalen. Eneboligen ligger fint til i terrenget med skjermet uteområde og i gate uten gjennomgangstrafikk. Her bor en i et rolig, barne- og familievennlig boligområde med barn i alle aldersgrupper. Skåredalen har seilt opp som et av de mest attraktive områdene i Haugesund. Kort gange til nærmeste barnehage og butikk. Kort og trygg gangavstand til nyere barne- og ungdomsskole med topp fasiliteter. Flere idrett- og aktivitetstilbud med flerbrukshall, fotballbaner, basketbane, skatebane, fotballbinger og volleyballbaner. Her arrangeres det også sosiale arrangementer for alle aldergrupper (2-18 år). Om en ønsker å gå tur med familien eller legge ut på en joggetur har en flotte turområder like ved i Steinsfjellet, Vardafjellet og Djupadalen. Djupadalen er populær badeplass og samlingsplass sommerstid. Strategisk plassert med kort avstand til Haugesund sentrum, Raglamyr og innfartsvei i E134.

Adkomst

Fra Haugesund følg Skjoldavegen østover forbi Djupadalen. Etter å ha passert Djupadalen ta første vei til høyre innpå Eivindstadvegen. Ta deretter første vei til høyre igjen og en får Eivindstadvegen 19 som fjerde enebolig på venstre side av veien. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Gode parkeringsmuligheter i gårdsrom og carport.

Oppvarming

Varmepumpe i trapperom og peisovn i stue. Varmekabler på bad. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Taklampen på kjøkkenet medfølger ikke i handelen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette