TORVASTAD - Innholdsrik enebolig i populært område - romslig gårdsplass og hage - 3(5) soverom, 2 bad og vaskerom - Hagestue - Nærhet til barnehage og skole!

Litlabjørgvegen 33

Primærrom 177 m²
Bruksareal 193 m²
Tomt 755 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 1995
Prisantydning kr 2 790 000

Beskrivelse/detaljer

- Innholdsrik enebolig med kjekk tomt! - Populær og familievennlig beliggenhet - 3(5) soverom, 2 bad og eget vaskerom - Stor tomt med romslig gårdsplass og gressplen - Kjekk og skjermet terrasse med hagestue - Store og gode rom! - Huset er nymalt i 2017 - Både varmepumpe og ilsted i stue - Nærhet til barnehage og skole!

Innhold / standard

Boligen er innredet over tre plan og inneholder følgende: Kjeller: Gang x2, kjellerstue, bod x2, disponibelt rom. 1. etasje: Gang, bad, stue og kjøkken. Loft: Gang, bad og soverom x3. Parker bilen på eiendommens store og romslige gårdsrom belagt med belegningsstein, og ta deg inn i denne svært så innholdsrike boligen. Boligen er innredet over 3 etasjer. Kjeller: Her har man god plass for lagring i 2 boder, hvor av det i den ene boden er lagt klart til å lages toalett i denne etasjen. Kjeller etasjen har eget vaskerom, med utgang til kjellertrapp like ved. Disponibelt rom, som av selger i dag benyttes som soverom, og en stor kjellerstue befinner seg også i denne etasjen. Hovedetasjen har en lys og romslig nymalt gang med skifer på gulv, som fører en videre til en stor stue, kjøkken og boligens hoved bad. Badet er av god størrelse, fullfliset og man har her dusjkabinett, og varmekabler i gulv. Stort kjøkken med eikefronter og flott skifer med varmekabler på gulv. Gulvflaten er i dette rommet så stor, at man uten problemer har plass til stor spisegruppe. Stuen er av meget god størrelse, med lyse overflater, parkett på gulv, og store vindusflater som skaper en herlig romfølelse! Her har man uten problemer plass til både spisegruppe, sittegruppe og tv krok. Dette er virkelig hjertet i huset. Oppvarmingen i dette rommet er gjennom varmepumpe som var satt inn ny i 2016, og en flott plassbygd peis. I loftsetasjen har man 3 soverom og bad. Hoved-soverommet har en stor og praktisk garderobe. Bad med badekar, belegg og varmekabler på gulv, tapet på vegg. Eiendommen har en meget romslig og skjermet hage med gressplen. Terrasse har man også, med direkte utgang fra stue, hvor selger har fått satt opp en kjekk hagestue. Her kan man nyte tilværelsen, også på de dagene været ikke spiller på lag.

Beliggenhet

Litlabjørgvegen 33 ligger fint til i meget rolige og populære omgivelser på Storasundfeltet på Torvastad. Området er perfekt for barnefamilier, med barnehager, nye Torvastad skole og kultursenter, idrettsanlegg og lekeplasser like i nærheten. Dagligvarebutikk finner man også bare en kort spasertur unna. Benytt deg også av fantastiske turmuligheter i naturskjønne omgivelser i Bjørgene, som også har lysløype.

Adkomst

Fra Hgsd: kjør over Karmsund bro og ta første avkjørsel til høyre. Ta så til høyre i rundkjøringen inn på Storasundvegen. Følg vegen ca 2 km og ta til venstre inn på Bjørgevegen, like ved småbåthavnen. Følg vegen ca 550 m, og ta så til høyre inn på Litlabjørgvegen. Boligen kommer på høyre side etter ca 100 m. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

På rommelig tomt.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming, varmekabler begge bad og kjøkken, samt varmepumpe og ildsted i stue. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Kart

Del dette