ÅKREHAMN - Flott enderekkehus over to plan - To stuer - Nydelig utsikt fra balkong - Kjekk bakgård!

Grunnvikjå 6

Primærrom 96 m²
Bruksareal 96 m²
Tomt 286,90 m²
Boligtype Rekkehus
Eierform Fast
Soverom 2
Byggeår 2006
Prisantydning kr 2 590 000

Innhold / standard

Boligen går over to plan og inneholder: Første etasje: Vindfang, hall, vaskerom, bad og soverom. Andre etasje: Stue, kjøkken, soverom og wc. Garasje med tilhørende bod. Eiendommen har gjennomgående god standard. - Lys og tidsriktig kjøkkeninnredning i åpen løsning til stuen. Hvitevarer medfølger handelen. - Stuen har store vindusflater og ekstra takhøyde som gir rikelig med lysinnslipp. - Direkte utgang til balkong fra stue. Flott sjøutsikt fra balkongen. - Romslig bad med toalett, vask i seksjon og dusjkabinett. Gjestetoalett i andre etasje. - Separat vaskerom. - Flott opparbeidet uteområde med terrasse, beplantet bakhage og platting. - Garasje med elektrisk garasjeport. - Det er i tegningene godkjent et ekstra soverom i underetasjen om en skulle ha behov for å bygge det.

Beliggenhet

Sentral beliggenhet i Åkrehamn med gangavstand til blant annet Amfi- senteret, Åkrehamn sentrum, skole, barnehage og Åkrasanden.

Adkomst

Ta inn til høyre på Tjøsvollvegen like nord for Amfi- senteret. Følg vegen videre og ta til venstre inn på Grunnvikjå etter noen hundre meter. Ta første til venstre og Gunnvikjå 6 ligger i enden av veien.

Parkeringsforhold

Parkering i garasje og på egen oppmerket parkeringsplass.

Oppvarming

Vedovn og varmepumpe i stue. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Hvitevarer på kjøkken medfølger handelen. Kjøper er gjort kjent med at eiendommen selges på vegne av dødsbo og at selger er arvinger. Kjøper er dermed innforstått med at selger har begrenset kunnskap om eiendommen generelt. Hvitevarer på kjøkken, samt vaskemaskin medfølger handelen.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 64 750
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 585
Tinglysning skjøte kr 585
Total kr 65 920

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Ingeborg Gangsøy Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post ingeborg@em-a.no
  • Mobil +4790417924

Del dette