Grinde - 2 prosjekterte boliger for salg - Nøkkelferdig - Husbankfinansiering - Carport og takterrasse

Grindevegen 53

Primærrom 129 m²
Bruksareal 132 m²
Tomt 780 m²
Boligtype Tomannsbolig
Eierform Eierseksjon
Soverom 3
Byggeår 2019
Prisantydning kr 2 990 000

Innhold / standard

Vi har for salg disse to prosjekterte boligene på det nye feltet på Stemnestaden i Grinde. Boligene leveres nøkkelferdig og med god standard, carport, stor terrasse og moderne fasader og planløsninger. Med 80% godkjent Husbankfinansiering er dette en fin mulighet for deg som boligkjøper. Med denne beliggenheten sikrer du deg kort vei til der det skjer i Grinde, og i et nytt barne -og familievennlig område i Tysvær. Kontakt megler hvis du ønsker en prat, få tilsendt komplett leveransebeskrivelse og om du har andre spørsmål du ønsker svar på. Vi har også svært god kjennskap til området. Grindevegen 55 (bolig til venstre): kr 2 990 000,- + lave omk. Grindevegen 53 (bolig til høyre): kr 3 090 000,- + lave omk. Boligen innredes over 2 etasjer og har følgende innhold: 1. Etasje: Gang, bad, bod, soverom og stue/kjøkken med utgang til uteområde. Utvendig: sportsbod/teknisk rom og carport. 2. Etasje: Gang, hovedsoverom, soverom, bad og stue med utgang til terrasse over carport. Noen kvaliteter, se også vedlagte beskrivelser; - Velg mellom vedovn eller varmepumpe, eller begge deler som et tilvalg. - Kjøkkeninnredning fra Aubo, Hvitevarer kjøkken: stekeovn, komfyrtopp, ventilator, oppvaskmaskin og kombi kjøl/ fryseskap medfølger, - Baderomseksjon fra Aubo. Innredningvegghengt WC, 90x90 cm dusjvegger, 90 cm innreding med servant, speil med integrert lys. Opplegg for vaskemaskin på bad i 1. etasje. - 3-stavs hvitlasert eikeparkett på de fleste gulv, flis/kabel på begge bad, våtromsbelegg i sportsbod. Sparklet og malt gips på vegg og i himlinger. Baderomsplater med flismønster på begge bad. Trapp type Salvi eller tilsvarendei hvitmalt furu, trinn i furu med eiketonet beis lik parkett. - TV og internett fra Altibox frem til boligen. - Balansert ventilasjon med varmegjenvinning. - Klargjort for montering av ladeboks for el-bil. - Upigmentert Royal ytterkledning. - Utebelysning og spylekran.   Eventuelle tilvalg og endringer kan avtales med entreprenør iht Bustadoppføringsloven. Garderobeskap, møbler, panelovner og øvrig innredning inngår ikke. Installasjon inne i boligen og abonnement på TV/internett inngår ikke.

Beliggenhet

Grinde ved Aksdal i Tysvær. Eiendommen ligger like ved Grinde Skule og Skjold IL sitt idrettsanlegg med kunstgressbane, ballbinge, stor flerbrukshall og klubbhus. Grinde er kjent for å ha et aktivt miljø på fritiden for barn og unge. Kort avstand til Stemnestaden hvor det er bademuligheter og samlingsplass for familien. Grinde er en god plass i oppveksten. Ca 3 km unna er Aksdal kjøpesenter med stor dagligvarebutikk, flere andre butikker og dagligbank. Her er også Tysværtunet med kino, bibliotek, svømmehall, klatrevegg og flere kulturtilbud. Ca 10 km til Raglamyr/Haugesund.

Adkomst

Når du er i Grinde ta veien mot Stemnestaden (nede ved skolen og idrettsanlegget til Skjold). Ta så første vei til venstre og etter litt får du tomten på din høyre side. Se oversiktsbilder av tomt i bildeserien på finn.no eller i salgsoppgaven. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

Parkering i carport og i gårdstun.

Oppvarming

Balansert ventilasjon med varmegjenvinning. På bad er det gulvvarme. Det er også varmekabler i gangen. Kjøper kan velge mellom varmepumpe eller vedovn.

Diverse

Bindende avtale om kjøp av bolig er først inngått når kjøpetilbud er akseptert av selger. Beregnet byggetid er 8 måneder. Tidspunkt for byggestart og for overlevering fastsettes i kjøpekontrakt. Utbygger stiller garanti iht §12 i Bustadoppføringsloven senest ved det som inntreffer først av bortfall forbehold eller ved byggestart. Utbygger kan når som helst velge å stille §47-garanti for evt innbetalinger fra kjøper for å få disse utbetalt. Ligningsverdi, kommunale avgifter, eiendomsskatt mv er ikke beregnet ennå - se kommentar og vedlegg. Tomannsboligen seksjoneres før overtagelse. Kjøper godtar startvedtekter og budsjett for fellesutgifter. Sameiet avgjør deretter selv hvilke kostnader som skal inngå i fellesutgiftene, Vedtektene kan endres av sameierene iht reglene i eierseksjonsloven. Ved evt. forskjeller gjelder tegninger foran romskjema, så beskrivelsen og deretter salgsoppgave, annonser mv. Utførelse: Alle arbeider/leveranser skal være ihht. NS 3420 normal utførelse. Toleranser: Generelt for bygg skal det benyttes toleranser i henhold til bygg detaljblad NBI 520.008 normal krav, som angitt i tabell 35, planhetstoleranser for ferdige overflater i bygg i henhold til NS 3420-1. Off. Krav: Leveransen i henhold til TEK 2017. Tegninger: Salgstegninger og 3D bilder mv er illustrasjoner og ikke bindende for den endelige leveransen. Setninger: I nybygg vil det normalt oppstå riss i ved skjøter og sammenføyinger, dette p.g.a. setninger og uttørking av materialer. Det påpekes spesielt at riss i materialoverganger mellom tak/vegg og i hjørner ikke er reklamasjonsberettiget, men vil kunne bli flikket ved 1 års befaring. Tilvalg: Det vil bli muligheter for individuelle løsninger, tilvalg på kjøkken, bad, garderobe, farger på innvendige vegger, parkett, fliser, elektro og sanitær. Tilvalg utføres i en kundebehandler periode før oppstart av leiligheten. Det gis ikke anledning til å bytte leverandør. Egeninnsats: Det vil ikke bli anledning til egeninnsats. Diverse: Mindre endringer som følge av avklaringer i detaljprosjekteringen kan blir nødvendig. Dette gjelder også inne i leilighetene. Synlige rørføringer kan forekomme i rom som ikke er oppholdsrom. Kommune, kraftlag mv har rett til å anlegge og vedlikeholde installasjoner i området, over og under bakken. Dette tinglyses på skjøtet.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette