KOPERVIK - Lettstelt og meget flott bolig over 2 plan - Sentral og barnevennlig beliggenhet - God standard - 2 soverom

Skudenesvegen 59

Primærrom 59 m²
Bruksareal 64 m²
Tomt 111 m²
Boligtype VertikaldeltTomannsbolig
Eierform Fast
Soverom 2
Byggeår 2004
Prisantydning kr 1 590 000

Beskrivelse/detaljer

- Flott del av vertikaldelt tomannsbolig (over 2 plan) - Lettstelt - Sentral og barnevennlig beliggenhet - God planløsning - Parkering like utenfor døren - God standard - Lekkert Ballingsløv-kjøkken - Flott bad m/belegg på gulv og plater på veggene - Hagestue m/lys og varme (enkel standard)

Innhold / standard

Boligen er over 2 plan og inneholder: 1.etasje: gang, vaskerom, 2 soverom og bad. 2.etasje: stue og kjøkken. Boligen er bygget i 2004 og holder god standard, bl.a: - Rør i rør system (vann) - Sentralstøvsuger - Lekkert svart Ballingsløv-kjøkken m/fliser på vegg for lettere rengjøring. Hvitevarer medfølger. - Flott bad som ble pusset opp i april 2019 (nye våtromsplater, nye dusjvegger i glass, nytt tak og nye lister (forsikringssak) - Nytt gulv og gulvlister i stue og kjøkken (mai 2019) - Malt trapp (mai 2019) - Varmekabler (gang og bad), mulighet for vedovn - Ekstra takhøyde i stue - 4 nye Led-lamper - Det ene soverommet ble malt i 2018 - Hagestue m/lys og varme (enkel standard) - Asfaltert gårdsplass, steinbelagt inngangsparti og stor terrasse

Beliggenhet

Sentral og flott beliggenhet i barnevennlig og rolig område i Kopervik. Gangavstand til alt som byen kan tilby som bl.a: barnehage, barne- og ungdomsskole, idrettsanlegg, kino, kjøpesenter, flotte turområder og sentrum med dens fasiliteter.

Adkomst

Fra rundkjøringen på Eide. Kjør mot Kopervik sentrum (Austre Karmøyveg). Ta til venstre like etter Kopparen kjøpesenter. Ta deretter først veg til høyre inn på Skudenesvegen. Hold til høyre i neste kryss. Følg vegen og boligen kommer som nest siste hus på venstre side.

Parkeringsforhold

Det er parkering like utenfor døren samt felles parkeringsplasser.

Oppvarming

Varmekabler på bad og i entrè, mulighet for vedovn, ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkken (kjøleskap/frys, oppvaskmaskin og komfyr) medfølger i handelen. Resterende hvitevarer medfølger ikke i handelen. - Fellesarealet er ikke blitt skjøtet over til selger. Konf megler. - Selger hadde en vannlekkasje på kjøkken i 2019, men dette er fikset av forsikringsselskapet.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Olav Lauvås
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post olav@meglera.no
  • Mobil +4790272710

Del dette