Søre bydel - Lys og pen 3-roms leilighet i høy 1. etasje. Flott kjøkken og fliselagt bad.

Austmannavegen 7 d

Primærrom 68 m²
Bruksareal 68 m²
Tomt 19587 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Soverom 2
Etasje 1
Byggeår 1964
Prisantydning kr 1 150 000
Andel fellesgjeld kr 99 843
Totalpris kr 1 249 843
Felleskost kr 3 133

Beskrivelse/detaljer

- Romslig stue med utgang til sørvendt terrasse - Pent kjøkken med god skap og benkeplass. Integrerte hvitevarer - Fliselagt bad med varmekabler, dusjkabinett, vegghengt toalett og downlights - Stort hovedsoverom med speildørsgarderobe. Lite barnerom. - 2 boder i kjeller - Rolig beliggenhet med kort vei til butikker, sentrum m.m.

Innhold / standard

Pen og praktisk 3-roms leilighet i usjenert 1. etasje. Inneholder entre/gang med dørtelefon og garderobeplass. Stort hovedsoverom med speildørsgarderobe og ett mindre soverom. Fliselagt bad med varmekabler. Dusjkabinett og vegghengt toalett. Innholdsrikt kjøkken med god skap og benkeplass. Integrert kaffemaskin, komfyr, platetopp, oppvaskmaskin, kjøleskap og fryseboks. Fliser over benkeplate. Romslig stue med god plass for sofagruppe og spisestue. Utgang til sørvendt terrasse. Det er i tillegg 2 kjellerboder.

Beliggenhet

Sentral beliggenhet i søre bydel. Kort vei til butikker, skole, barnehage og sentrum. Offentlig kommunikasjon i nærområdet.

Adkomst

Fra Karmsundgata tar du av mot Raglamyr. Ta første vei til venstre og inn under broen. Ta så første til venstre. Eiendommen ligger da på høyre side midt i rekken.

Parkeringsforhold

Meget gode parkeringsforhold på borettslagets tomt.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Det er lovbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget, konferer megler. Medlemsfrist 7 dager. Skjema må fylles ut og leveres Haubo innen fristen for å benytte forkjøpsrett. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Kjøper plikter å tegne medlemskap i Haubo. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 430
Tinglysning pr. pantnotering kr 430
Forhåndsprøving av forkjøpsrett kr 6 555
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 7 587

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Fred Lippens
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post fred@eiendomsmeglera.no
  • Mobil +4790559049

Del dette