Tiltalende enebolig med attraktiv og solrik beliggenhet - Tidsriktig kjøkken og bad fra 2013 - Garasje!

Ginavegen 23 B

Primærrom 116 m²
Bruksareal 139 m²
Tomt 326 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 1971
Prisantydning kr 2 290 000

Beskrivelse/detaljer

Enebolig i rekke i rolig gate med attraktiv og familievennlig beliggenhet. Inneholder vindfang, 2 boder, toalett, vaskerom med dør til garasje, bad, mellomgang, 3 soverom, kjøkken og stue. Betydelig oppgradert med nye/fornyede gulv og vegger i både 1. og 2. etasje 2013, innbydende kjøkken fra 2013 og nydelig bad fra 2013. Skjermet, solrikt uteområde. Velkommen på visning av Ginavegen 23B!

Innhold / standard

I 1. etasje: Gang, mellomgang, 2 boder, vaskerom, toalett, soverom, kjøkken og stue. I 2. etasje: Gang, bad og 2 soverom. - Velholdt og oppgradert enebolig oppført i 1971, påbygd stue i 1980. - Skiftet en rekke bord og malt eneboligens fasade i 2014. - Stort vindu i stue fra 2014, 1 glass i terrassedør fra 1994, takvindu (Velux) montert i 2013, vindu på soverom 2. etasje mot vest fra 2017 og ny inngangsdør fra 2017. - Det er lagt parkett i mellomgang, stue, kjøkken, gang 2. etasje og på alle soverommene i 2013/2014. Gir en fin helhet i eneboligen. - Alle oppholdsrom i eneboligen både 1. og 2. etasje er blitt malt eller tapetsert de siste årene. - Det ble lagt nye varmekabler og fliser i gang i 2016. Arbeid gjort som faglært vennetjeneste, ingen garanti. - Satt inn tiltalende IKEA kjøkken i 2013 med fronter i hvit høyglans. Induksjon platetopp, komfyr med pyrolyse og oppvaskmaskin. - Nytt bad 2013-2014. Det er støpt nytt gulv gjort av Byggmesterkompaniet, arbeid utført som egeninnsats nye varmekabler, nye fliser gulv, baderomsplater. Comfort koblet rør og avløp. - Badet har også nytt toalett, baderomsinnredning, overskap med speil og badekar med dusj. - Varmtvannstank fra 2000 og peisovn i stue satt inn i 2018. - Sikringsskap med automatsikringer, oppgradert 3 kurser og overbelastningsvern 2014 - 2015. - Gruset gårdsrom i 2018 og lagt ny terrasse av royal-bord i 2019.

Beliggenhet

Ginavegen 23B har familievennlig og sentral beliggenhet utenfor sentrumskjernen. Flott og fri beliggenhet med sol fra tidlig dag til langt på kveld. Godt kollektiv-tilbud og dagligvarebutikk innenfor kort avstand. Kort gangavstand til Lillesund barneskole, flere barnehager og både Vardafjell og Haugaland videregående skole. Tilhørende Håvåsen ungdomsskole. Her ligger alt til rette for en urban tilværelse. Gangavstand til sentrum hvor en har tilgang på alle fasiliteter sentrumskjernen har å by på. Legg middagen til kaien og nyt ett bedre måltid på en av byens resturanter med mat av god kvalitet. Ønsker en shopping har en tilgang til alle butikkene i gågaten og byens kjøpesenter i Markedet som kan skilte med 25 butikker og godt utvalg. Kveldsunderholdningen kan en legge til kaien og bylivet eller finn en god film som vises på lerretet i en av Edda-kino`s fem saler. Lett tilgang til turområdene på Vardafjellet og Djupadalen. Djupadalen er perfekt for koselig spaserturer eller joggeturer. Ta på joggeskoene og ta deg en kveldstur i Djupadalen. Djupadalen er en svært populær badeplass sommerstid. Her har en alt i nærområde.

Adkomst

Følg Rogalandgata sørover til en kommer til dagligvarebutikken Prix. Ta deretter første vei til venstre innpå Spannavegen. Følg veien gjennom to svinger og ta første vei til høyre innpå Ginavegen. Ta deretter femte vei til høyre og Ginavegen 23B ligger som andre enebolig på høyre side av veien. Ved fellesvisning vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkeringsplass i garasje eller gruset gårdsrom.

Oppvarming

Varmekabler bad 2. etasje. Peisovn. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger. - Ladestasjon el-bil medfølger ikke i handelen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette