Lys og moderne leilighet med trappe fri adkomst - Spektakulær utsikt - 3 soverom- Bør oppleves!

Storasundvegen 587 B

Primærrom 97 m²
Bruksareal 97 m²
Tomt 4511 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 3
Byggeår 2009
Prisantydning kr 2 990 000
Felleskost kr 1 000

Beskrivelse/detaljer

Flott, nyere og delikat leilighet med alt på ett plan. Trappe fri adkomst. Fra leilighetens åpne stue/kjøkkenløsning har man spektakulær utsikt fra store vindusflater. Vinduer fra gulv til tak. Like ved leilighetens faste bil oppstillingsplass i carport, har man også en praktisk sports-bod for oppbevaring av sykler etc. Velkommen på Eiendomsmegler A visning!

Innhold / standard

Leiligheten er innredet over en etasje, og inneholder følgende: Gang, soverom x3, bad, vaskerom og stue/kjøkken. Parker bilen på leilighetens faste bil-oppstillingsplass, og ta deg inn i leilighetens lyse inngangsparti, med god skapplass i praktisk skyvedørsgarderobe. Hovedsoverom med stor og god skyvedørsgarderobe for oppbevaring av klær og diverse. Gjestesoverom like ved hovedsoverom. Begge soverom i flotte lyse farger, med parkett på gulv. Helfliset bad av god størrelse med varmekabler og dusjkabinett. Åpen stue og kjøkken løsning, som sammen med leilighetens store vindusflater fra gulv til tak, gir en fantastisk romfølelse. Stuen har spotter i tak. Lekker parkett på gulv, og stort kvalitetskjøkken med mye skapplass, integrert hvitevarer. Utgang til leilighetens terrasse fra stuen. Utsikten kan vanskelig beskrives med ord, og bør oppleves. Praktisk vaskerom med belegg på gulv og god størrelse. Egen parkering i carport, med privat sportsbod like ved.

Beliggenhet

Storasundvegen 587 B ligger fantastisk til, med en av de flotteste utsiktsbeliggenhetene på Torvastad! Leiligheten ligger så nær sjøen det her er mulig å komme, og sjeldent har vel kommentaren, "her kan man jo nesten fiske fra terrassen", passet bedre! Beliggenheten bør på det sterkeste oppleves for det rette inntrykket.

Adkomst

Fra Karmsund bro: ta av til høyre på avkjørsel mot Torvastad, og igjen første til høyre i rundkjøring. Følg deretter Storasundvegen 4 km mot nord, og ta av til høyre, på innkjørsel ned mot leilighetskomplekset "Litlasund Panorama". Leiligheten befinner seg i andre bygg, merket 587.

Parkeringsforhold

Carport.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger handelen hvis annet ikke er spesifisert. Det gis av selger ingen garanti - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 74 750
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 75 800

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Hege Stange
  • Tittel Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
  • E-post hege@em-a.no
  • Mobil +4792806412

Del dette