Søre bydel - Enebolig med alt på ett plan - Opptil 4,15 meter takhøyde - Estetisk vakkert

Kvaløygata 14

Primærrom 94 m²
Bruksareal 94 m²
Tomt 362 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 2005
Prisantydning kr 3 190 000

Innhold / standard

Eneboligen i Kvaløygata 14 er noe utenom det vanlige. Boligen har et estetisk vakkert uttrykk både fra utsiden og innsiden. Takhøyden, som på sitt høyeste er over 4 meter, i tillegg til de store vindusflatene er iøynefallende. Alt på ett plan, lettstelte uteområder, og vedlikeholdsvennlig fasade. Kort vei til butikk og turområder. Alt i alt; meget lekkert og himla praktisk. Sør vestvendt terrasse og carport. Boligen har alt areal på ett plan og inneholder følgende rom: Gang, vaskerom, hovedsoverom, bad, toalett, soverom, soverom og stue/kjøkken. Utendørs: Carport(brukt som hagestue) og bod. Beskrivelse av innhold og standard: Stuen har utgang til terrassen som er sørvestvendt og med gode solforhold. Det er åpen løsning mellom stue og kjøkken. Veggen rundt gasspeisen er kledd med grå skiferstein og er med på å gi en fin kontrast i rommet. Vinduer går helt fra taket og ned. Legg spesielt merke til de 3 vinduene helt opp i himlingen som sørger for godt med naturlig lysinnslipp. Gråtonet kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer. Ny platetopp, kjøleskap og ovn for kort tid siden. Integrert oppvaskmaskin. Fliser over kjøkkenbenk. Hovedsoverommet har dobbel garderobe. Det er totalt 3 soverom i boligen. Badet er helfliset og fremstår svært delikat. Stort dusjrom med enestående takhøyde. Vegghengt toalett, varmekabler og baderomsinnredning. Takhøyden gjør dette rommet helt spesielt å oppholde seg, og kan fort bli ditt nye favorittrom. Gjestetoalett med fliser på gulv og vegghengt toalett. Vaskerom med opplegg til vaskemaskin og sluk. Gang med fliser på gulv og varme. Uteområdene er ordentlig opparbeidet med murer, belegningsstein og beplantning. Rikelige med utebelysning både i himling ved terrasse og på vegger. Le-vegg i herdet glass slik at en får "ly" for vinden. Tilgang til strøm og gass. Generell informasjon om boligen: - Tv og internett fra Altibox levert av Haugaland kraft. - Gasspeis i stue(naturgass) - 4,15 meter takhøyde på det høyeste - Oppgradert elektrisk anlegg 2016

Beliggenhet

Søre bydel - Rolig, etablert og etterspurt boligområde. Boligen ligger i en gate uten gjennomgangstrafikk. Her er det kort vei til butikker, skole, barnehage osv. Strategisk plassert og med kort kjøreavstand til både Raglamyr handelssentrum og Haugesund sentrum. Gode bussforbindelser. Boligen er sørvestvendt og har gode solforhold

Adkomst

Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

I carport og i gårdstun.

Oppvarming

Gasspeis i stue (naturgass) hovedkilde for oppvarming. På bad er det gulvvarme.Det er også varmekabler i gangen. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette