Haugesund sentrum - Næringslokaler på 225 kvm rett nedenfor rådhuset

Strandgata 71

Tomt 188,20 m²
Boligtype Kontor
Eierform Eierseksjon
Etasje 1
Byggeår 1972
Prisantydning kr 720 000
Felleskost kr 2 178

Innhold / standard

Næringslokaler på 225 kvm rett nedenfor rådhuset. Meget gode eksponeringsmuligheter mot Strandgata. Inneholder stort fellesareal, 6 kontorer, toalett og kjøkken i 1. etasje. Gang, bod/bomberom, bad og møterom i kjeller. Lokalene bærer preg av stor slitasje og full renovering må påregnes.

Beliggenhet

Meget attraktiv og sentral beliggenhet like nedenfor rådhuset i Strandgata. Meget gode eksponeringsmuligheter. Kort rusletur til alt sentrum har å tilby.

Adkomst

Lokalet befinner seg i krysset mellom Strandgata og Knut Knutsen OAS gate.

Parkeringsforhold

Vanlig gateparkering etter gjeldende regler.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

På vedlagte plantegninger er det tegnet inn sportsbod tilhørende de øvrige seksjoner. Dette rom inngår ikke i denne seksjon. Se rom ved siden av trapp nede til venstre på tegning. Sameiebrøk 99/475 Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Hvitevarer medfølger ikke handelen. Lokalene vil ikke bli ytterligere ryddet eller rengjort før overtakelse. Det anbefales generelt å bytte lås ved tvangssalg. Sameiet opplyser at hovedinntak og hovedavløp for vann er i kjelleren til næringsseksjonen. Dette er kritisk infrastruktur, som sameiet må ha tilgang til. Det er ikke noe vi trenger i det daglige, men vi må ha mulighet til å komme inn på avtalte inspeksjoner og arbeid, samt at dersom det skulle oppstå et kritisk brudd eller feil må sameiet/kommunen/utbedrer ha mulighet til å komme til på kort varsel.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 18 000
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 585
Tinglysning skjøte kr 585
Total kr 19 170

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Fred Lippens
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post fred@em-a.no
  • Mobil +4790559049

Del dette