Moksheim - Nyere og lekker bolig med carport, 4 soverom, 2 bad. Attraktiv beliggenhet i barnevennlig område

Moksheimtunet 25

Primærrom 146 m²
Bruksareal 151 m²
Tomt 418,2 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 4
Byggeår 2015
Prisantydning kr 3 890 000

Beskrivelse/detaljer

Dette er en meget lekker og tidsriktig bolig med gjennomgående god standard. Her kan man flytte rett inn. Inneholder bl.a. romslig stue, Lekkert Designa kjøkken, 4 soverom, 2 bad, carport m.m. Meget barnevennlig og attraktivt område.

Innhold / standard

Nyere (2015), lekker og tidsriktig enebolig over 2 plan. Inneholder entre/gang med fliser på gulv og varmekabler. Kjøkken - allrom med Designa kvalitetskjøkken med integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, komfyr og induksjonstopp. Side by side kjøleskap. Glassplate på vegg over platetopp. Ledspotter under overskapene. Peis som man kan se fra spisebordet. Utgang til stor solrik vestvendt terrasse. Romslig fliselagt bad/wc med varmekabler. Rullestein i dusjsonen for ekstre komfort. Vegghengt toalett og ledspotter i tak. Godt soverom med skapplass. Vaskerom med skapplass og ekstra stor varmtvannsbereder. Fra hallen er det trapp opp til 2. etasje. I 2. etasje er det en stue med godt med vinduer som gir meget gode lysforhold. Åpent og luftig. 3 gode soverom hvorav hovedsoverom med rikelig av skapplass i stor skyvedørsgarderobe. Det ene soverommet har luke til loft. Romslig fliselagt bad/wc med varmekabler. Dette også med rullestein på gulv i dusjsonen. Vegghengt toalett. Troperegnsdusj og vanlig dusjhode. Dette er et TEK10 hus som innebærer bl.a. meget god isolering og balansert ventilasjon. Det er montert sentralstøvsuger. Fiber fra Haugaland Kraft. Utstrakt bruk av ledspotter. Det elektriske anlegget er oppgradert ut over vanlig leveranse, det er også lagt opp datapunkter på soverommene. Under terrassen utenfor kjøkken er det støpt såle for å enkelt kunne bygge på huset. Dette er en meget bra bolig som er verdt å ta en tit på.

Beliggenhet

Moksheimtunet byr på et moderne, trivelig og barnevennlig nabolag. Kort rusletur til skole, barnehage, lekeplasser, dagligvarebutikker, treningssenter, flotte turområder m.m. Huset ligger gunstig til på feltet, fri og landlig utsikt.

Adkomst

Følg Vormedalsvegen og ta av på Røysvegen ved Coop Extra. Følg vegen ca. 200 meter og ta av mot Moksheimtunet. Boligen ligger da på høyre side etter ca 150 meter.

Parkeringsforhold

Carport med plass til en bil. For øvrig gode parkeringsforhold på egen grunn.

Oppvarming

Peisovn i 1. etasjen. For øvrig elektrisk oppvarming. Det er balansert ventilasjon med varmegjenvinning. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Fred Lippens
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post fred@eiendomsmeglera.no
  • Mobil +4790559049

Del dette