Veavågen - VISNING 21.09 VED PÅMELDING. Innholdsrik enebolig med stor utleiedel og 2 garasjer.

Veamyr 106

Primærrom 235 m²
Bruksareal 278 m²
Tomt 548,00 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 5
Byggeår 2003
Prisantydning kr 3 490 000

Innhold / standard

Boligen er innredet over 3 plan: Kjeller: Gang, bad, 2 soverom, stue og kjøkken. 2 boder. 1. etasje: Gang, vaskerom, bad, stue, kjøkken og soverom. Loft: Loftstue, bad, bod og 2 soverom(Ikke omsøkt innredet.) 2 stk garasjer og utvendig bod. Boligen holder god standard og fremstår som velholdt. Hovedplan: Stue har parkett på gulv og tapet på veggene. Det er flott vedovn som gir god varme. Det er også store vinduer som gir godt med dagslys. Utgang til stor og solrik terrasse. Lyst og pent kjøkken levert fra Ballingslov. Kjøkken har integrert platetopp, komfyr og micro. Dobbelt kjøleskap og enkelt kjøleskap vil også medfølge i handelen. Utgang fra kjøkken til luftebalkong. Baderom som ble renovert i 2017 av Vedavågen rør. Med nytt belegg på gulvene. Baderomstapet på veggene, wc og badekar. Seksjon ble ikke byttet ut. Lyst soverom i hovedetasjen med god skyvedørsgarderobe. Praktisk vaskerom. Gang med skyvedørsgarderobe. Loft: På loftsetasjen er det belegg på gulv, tapet på veggene og panel i tak. 2 gode soverom. Stor bod med mye lagringsplass. Koselig loftstue med luftebalkong. Baderom har belegg på gulv, baderomstapet på veggene. Innredet med dusj wc og vask i seksjon. Mye lagringsplass i kott. Underetasje: Det er store boder som tilhører hoveddelen. Stor leilighet som har pen og lys stue med vedovn. Store vinduer som gir godt dagslys. Kjøkken har pen hvit kjøkkeninnredning fra Ballingslov med integrert ovn og platetopp. Godt med skap og benkeplass. Kjøkken er nymalt av fagfolk. Baderom har vask i seksjon, wc og dusj. Det er også lagt opp til vaskemaskin på baderom. Det er belegg på gulv og baderomstapet på veggene. 2 romslige soverom. Leiligheten har egen terrasse ved inngangspartiet. Det er 2 kjekke garasjer til boligen.

Beliggenhet

Boligen er beliggende i barnevennlig område. Med 2 barnehager like ved. Det er også kort avstand til Storhall Karmøy. Flotte turområder likeved. Stor lekepark like nedenfor. Det er også kort avstand til Veakrossen.

Adkomst

Fra Austre Veaveg ta av på Veamyr. Følg vegen helt til du får boligen på din høyre side.

Parkeringsforhold

Parkering i garasje og på gårdsplass.

Oppvarming

2 stk Vedovner og varmepumper nye i 2017. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Innredning på loft avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold. Hvitevarer på kjøkken medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 87 250
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 585
Tinglysning skjøte kr 585
Total kr 88 420

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Aud Mona Are Aase
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post audmona@em-a.no
  • Mobil +4746977044

Del dette