Meget profilert beliggende eiendom - næringsseksjon "Bella cafê" - etablert 1952 - og boligseksjon med utleiedel.

Vestre Karmøyveg 325

Primærrom 142 m²
Bruksareal 289 m²
Tomt 735 m²
Boligtype Annet
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 1954
Prisantydning kr 4 490 000

Beskrivelse/detaljer

Sentral og profilert eiendom, regulert til forretning. Hel seksjonert eiendom bestående av næringsseksjon i 1. etg som huser "Bella cafê" - etablert 1952 - samt boligseksjon i 2. og 3. etg med hovedleilighet og utleiedel. Næring er utleid frem til februar 2022, deretter 1 år av gangen. Innredet/utstyrt for drift av kafê, konditori og catering. Uteservering med sommerstue. Bolig leveres uten leieforhold. Innredet med stue, kjøkken, bad og soverom i hver etasje. Oppgradert med ny kledning og isolasjon, samt vinduer og terrassedør. Garasje og p-arealer på eiendommen. Forøvrig opparbeidet med plen og beplantning.

Innhold / standard

Næringsseksjon; kafelokale med utgang stor terrasse med enkel sommerstue, kjøkken, konditori med bakerovn, gang, WC, kott under blendet trapp med luke til krypkjeller, felles gang, gang, lager, bakerom/lager med kjøl og frys. Garasje. Boligseksjon; 2. etg; entre, gang, soverom, stue med utgang altan, kjøkken. bad. Rom som benyttes til gjesterom over tilbygg er ikke inntatt i romoversikten. 3. etg; entre, gang med luke til loft, 2 soverom, kjøkken, stue, bad. Altan med utgang fra trapp. Næringslokalet er i flg. selger utstyrt med bl.a. følgende: Bakerovn, frysa som har vert i bruk i ca 1,5 år, 2 kjølerom, 2 kjøleskap, 1 fryseskap, 3 platetopper, 1 softis maskin er demontert og satt opp vaskemaskin istedenfor. Har også ny frityr, som ikke er i bruk. Det er oppskjærsmaskin for brød, ganske ny Hobert piskemaskin, og en større eltemaskin. Salat disk med kjøl som er demontert. 4 vasker, 1 hette-oppvaskemaskin. Utstyr følger med i den stand det er, og det gis ingen garantier på medfølgende innredning/utstyr utover det produsenten evt tilbyr. Boligetasjene er i flg. selger oppgradert med ny kledning og isolasjon, samt vinduer og terrassedør. Bad i 2. etg rehabilitert ca 2005. Forøvrig holder bygget enkel standard og vil ha behov for oppgradering.

Beliggenhet

Beliggende ved FV 547 gjennom Åkra, midt i forretningsstrøket og med barnehage, skoler, kirke og Åkrasanden i nærområdet. Nærhet til idrettsområde med to nye haller og skolebygg under planlegging.

Adkomst

Følg FV 547 sørover gjennom Åkra. Etter Åkra gamlekirke får du eiendommen på høyre side rett etter slakter Snørteland. Fortsett til rundkjøringen, og ta til høyre og opp langs husrekken tilbake til eiendommen.

Parkeringsforhold

Parkering på eiendommen og i garasje.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen. Nyere varmepumpe og peisovn i hovedleiligheten. Vedovn i utleieleiligheten.

Diverse

Da kommunen ikke har originale bygningstegninger fra boligdelen kan ikke megler redegjøre for om de to øverste etasjene er byggesøkt slik de fremgår i dag. Selger kan informere om at bygget i 1954 ble oppført med formannsskapsal nede og en leilighet i hver av 2. og 3. etg. I matrikkel fra kommunen er 3. etg. ikke en egen boenhet men en del av bolig i 2. etg. Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger handelen hvis annet ikke er spesifisert. Det gis av selger ingen garanti på disse. Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 112 250
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 585
Tinglysning skjøte kr 585
Total kr 113 420

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Niels Christian Hald
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post niels@em-a.no
  • Mobil +4792806410

Del dette