Tidligere barnehage godkjent for utleie med overnatting - 17 soverom, 2 kjøkken, flere oppholdsrom!

Håvikvegen 48

Tomt 2189 m²
Boligtype Annet
Eierform Fast
Byggeår 1987
Prisantydning kr 3 890 000

Beskrivelse/detaljer

- Nedlagt barnehage med godkjenning for utleie med overnatting - I denne bygningen er det laget til hele 17 soverom - I tillegg har man flere oppholdsrom, kjøkken, bad, wc og boder - Stor tomt med mye parkering! - Bygningen har også muligheter for å stenges på midten, slik at en kan leie ut hver "fløy" separat - Gode muligheter for leieinntekter - Selger har tidligere leid ut samlet for ca 40.000,- per måned - Strategisk plassering like ved T-forbindelse. Kort veg til både Haugesund, Kårstø, Hydro, flyplass mm. - Stort potensiale for den rette kjøper! Velkommen på visning!

Innhold / standard

Bygningen er innredet over en etasje, og inneholder følgende: Soverom x17, wc/bad x6, kjøkken x2, oppholdsrom x3 og bod x3 Strategisk plassert like ved T-forbindelsen som knytter Haugalandet og områdene rundt tettere sammen. Fra Håvikvegen 48 har man kort avstand til det meste. Her kan nevnes flyplass, Kopervik, Haugesund, Kårstø og Hydro. Beliggenheten er voldsomt attraktiv for mange bedrifter rundt om på Haugalandet. Alt i alt har man det meste innen både industri innen få minutters kjøring! Bygningen har tidligere vært i bruk som barnehage. Etter at barnehagedriften ble lagt ned, har selger fått ordnet en dispensasjon uten tidsbegrensning. Denne dispensasjonen tillater å drive utleie med overnatting i bygningen. Det har blitt laget til hele 17 soverom, i tillegg til at man har flere oppholdsrom, godt belegg med tanke på wc og dusj, i tillegg til to fullt utstyrte kjøkken. Bygningen er formet som en U, og man har her mulighet for å stenge av bygningen i midten, dersom man for eksempel ønsker å leie ut til to ulike firmaer samtidig. Det blir da en del med 8 soverom, og 9 soverom i den andre. Her har man altså flere mulige løsninger. Tomten er av god størrelse, flat og fin. Her har man fått godkjent en ekstra innkjørsel og parkering på eiendommens uteområde. Mellom bygningen har man et asfaltert gårdsrom. Selger har leid ut eiendommen til flere store firma de senere år. Her har man hatt gode leieinntekter. Megler har tilgang på eiendommen, ta kontakt dersom du ønsker visning!

Beliggenhet

Eiendommen ligger sentralt til på Håvik. Strategisk plassering kun få meter fra Karmøytunnellen (T-forbindelsen) som knytter Haugalandet tettere sammen! Fra Håvikvegen har man kun få minutters kjøretur til Haugesund, Karmøy, Tysvær og Bokn. Bra beliggenhet med tanke på å nå blant annet næringsliv i Haugesund, Kårstø og Hydro Aluminium. Kun en kort kjøretur til Haugesund Lufthavn Karmøy. Like i nærheten befinner det seg også flotte turområder, for den friluftsinteresserte, i tillegg til idrettshall.

Adkomst

Eiendommen ligger like ved knutepunktet til t-forbindelsen på Håvik. Perfekt beliggenhet mellom Haugesund, Hydro og Kårstø. Kort veg til både Kopervik og Haugesund, og alt annet i nærområdet! Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Stor og rommelig parkering på egen tomt.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Grenselinjer på bilder montert av fotograf er for å gi et inntrykk av hvor grensene går, men er ikke nøyaktig angitt. Avvik må påregnes ut fra disse illustrasjoner. - Innredning avviker fra mottatte bygningstegninger

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 97 250
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 98 300

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Hege Stange
  • Tittel Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
  • E-post hege@em-a.no
  • Mobil +4792806412

Del dette