Enebolig innredet over 3 etasjer- Innholdsrik bolig med bruksareal 167 kvm - Stor solrik og koselig hage

Austrheimsgrenda 43

Primærrom 148 m²
Bruksareal 167 m²
Tomt 335,1 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 1980
Prisantydning kr 2 450 000

Innhold / standard

Enebolig med stor solrik og koselig hage midt i byens beste turområder og med tursti til Vangen. Boligen er innredet over 3 plan og holder en god standard og inneholder 3 bad, 3 soverom, stue, loftstue og romslig kjellerstue. Den store loftstuen og kjellerstuen er den perfekte ungdomsstuen. I underetasjen er det bi-inngang og stort vaskerom. Det er åpen løsning mellom stue og kjøkken, og kort vei fra kjøkkenet ut til hagen. Kjøkkenet har nyere innredning i hvitt høyglans. Boligen er innredet over 3 etasjer og inneholder følgende rom: 1. Etasje: Vindfang, gang, stue/kjøkken, soverom, soverom, soverom og 2 bad. 2. Etasje: Loftstue. Underetasje: Stor og romslig kjellerstue, vaskerom/bad med bi-inngang. Boder. Utendørs: stor hage bestående av terrasseflater(60 kvm) og gressplen. Beskrivelse av innhold og standard: Stuen har utgang til uteområde. I tillegg til stuen er det loftstue og kjellerstue. Kjellerstuen er ekstra romslig og denne etasjen bør oppleves for det rette inntrykket. Kjøkkeninnredning i hvit høyglans utførelse. Kjøkkenet har følgende integrerte hvitevarer: platetopp, stekeovn, kjøl/frys og oppvaskmaskin. Kjekk sitteplass ved kjøkken. Samtlige 3 bad har installert dusjkabinett. Fliser på gulv og fliser/plater på vegger.

Beliggenhet

Nordre bydel - Austrheimsgrenda Beliggende i familievennlige Austrheimsgrenda. Kort og trygg gangveg til Austrheim skole og barnehager. Kort vei til Kvala senter med stor dagligvarebutikk og et lite utvalg av butikker. En liten gåtur og du finner Haraldsvang. Her er det samlingsplass for familien og bademuligheter ved sommerstid. Her kan du rusle, jogge eller spurte i gode turløyper, alt etter eget ønske. Her er det bare til å ta på seg joggeskoene og starte turen fra sin egen inngangsdør.

Adkomst

Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

På felles parkeringsplass.

Oppvarming

Varmepumpe er hovedkilde for oppvarming. På bad er det gulvvarme. Varmekabler i gulv på vaskerom nede. Ildstedet sørger for behagelig og naturlig varme. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Innredning i kjeller avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold. Stor og romslig kjellerstue er registrert som disponibelt rom. - Iflg grunnkartet er boligen bygget noe utenfor eiendommens grense, se vedlegg.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 61 250
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 585
Tinglysning skjøte kr 585
Total kr 62 420

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette