Moksheim Brygge - Stor 96 kvm frontleilighet med garasjeplass og heis. Stor terrasse med panoramautsikt.

Moksheimsjøen 5

Primærrom 93 m²
Bruksareal 96 m²
Tomt 5398 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Soverom 2
Etasje 2
Byggeår 2008
Prisantydning kr 350 000
Andel fellesgjeld kr 2 301 223
Totalpris kr 2 651 223
Felleskost kr 17 413

Beskrivelse/detaljer

Det er mulig å innfri største delen av borettslagets lån med inntil kr. 2 175 607,-. Fellesutgift vil da bli kr. 3 955,- per mnd. - Frontleilighet mot vest - Panoramautsikt - Romslig stue - Solrik vestvendt terrasse - Schmidt kjøkken - god spiseplass - 2 gode soverom - Fliselagt bad/wc/vaskerom. I tillegg gjestetoalett - Fast garasjeplass. Heis i bygget. - Man kan innbetale største del av fellesgjelden - Rolig og maritim beliggenhet

Innhold / standard

Meget praktisk og innholdsrik leilighet på 96 kvm i byggets 2. etasje. Fast garasjeplass og heis. Inneholder entre/gang med garderobeplass. 2 romslige soverom med god skapplass. Gjestetoalett med servant. Innvendig bod. Romslig fliselagt bad med varmekabler, dusjhjørne, servantskap og doble skyvedører inn til "vaskerom" seksjon. Åpen stue - kjøkkenløsning. Det er tatt bort et soverom slik at det blir ekstra god romfølelse her. Schmidt kirsebær kjøkkeninnredning med god skap og benkeplass. Oppvaskmaskin fra Bosh medfølger. Hvitevarer er fra Simens, Bosh og induksjons topp fra Miele. God spiseplass. Romslig stuedel med god plass for sofagruppe og spisestue. Utgang til solrik vestvendt terrasse med en fantastisk panoramautsikt. Det er i tillegg en bod i 3. etasje. Store deler av møblementet kan følge med i handelen uten ekstra vederlag.

Beliggenhet

Leiligheten har en fantastisk beliggenhet i front mot sjøen. Leiligheten ligger i byggets 2. etasje i nord vestre hjørnet og har optimalt med ettermiddag og kveldssol. Med Karmsundet rett utenfor stuen har du et fantastisk bilde som forandrer seg hele tiden. Her er det et yrende liv med båter av alle slag. Kort avstand til butikk på Moksheim, Oasen og turområder.

Adkomst

Fra Norheim kjør sørover mot Vormedal. På Moksheim ta av til høyre ned til Moksheimsjøen. Leiligheten ligger i 2. etasje i nordre bygg. Det er dørklokke ved innkjørsel til garasjen (søre bygg). Trykk på ringeklokke H0205. Følg rett frem til nedoverbakke til garasjeanlegget. Det er derfra dør til leilighetens etasje. Leiligheten ligger i nord vestre hjørnet av bygget.

Parkeringsforhold

Fast garasjeplass i lukket garasjeanlegg. Det er for øvrig noen gjesteplasser ute.

Oppvarming

Varmekabler på bad. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Oppvaskmaskin fra Bosh folger med, ellers er hvitevarer fra Simens, Bosh og induction topp fra Miele -Månedlige kostnader fordeles slik: Kapitalkostnader kr. 5900,-, Avdrag hovedlån kr. 7558,-, Avdrag tilleggslån kr. 427,-, Fellesutgifter kr. 2755,-, Sparing/dugnadskasse kr. 200,- og kabel-tv kr. 279,-. - Det er lovbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget, konferer megler. Blir lyst ut torsdag etter budaksept med 7 dagers frist. Det er en forutsetning for handel at denne ikke benyttes. Om forkjøpsrett ønskes benyttet av medlemmer må skjema fylles ut og leveres Haubo innen fristen. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Kjøper plikter å tegne medlemskap i Haubo. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader. - DET FINNES IN-ORDNING I BORETTSLAGET - konf megler for mer informasjon.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 430
Tinglysning pr. pantnotering kr 430
Total kr 860

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Fred Lippens
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post fred@em-a.no
  • Mobil +4790559049

Del dette