VISNINGSHELG! Velholdt enebolig med flott endebeliggenhet - 3 soverom, 2 bad og 2 stuer - Familievennlig område!

Austrheimsgrenda 21

Primærrom 103 m²
Bruksareal 109 m²
Tomt 328 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 1981
Prisantydning kr 1 990 000

Visning

25. oktober 2019 kl. 14:00 til 20:00

26. oktober 2019 kl. 10:00 til 17:00

27. oktober 2019 kl. 13:00 til 19:00

Beskrivelse/detaljer

Rolig i ende av gaten finner en Austrheimsgrenda 21 med sitt solrike og usjenerte uteområde. Innholdsrikt med gang, lagringsloft, 2 bad, 3 soverom, walk-in-closet, kjøkken, stue og loftstue. Velholdt med malt fasade 2013, nytt beslag pipe 2014 og tiltalende Norema kjøkken fra 2010. Stor gressplen, terrasse og utv. bod. Familievennlig område! Velkommen på visning av Austrheimsgrenda 21!

Innhold / standard

I 1. etasje: Gang, 2 lagringsloft, toalett med mulighet for dusj, bad, 3 soverom, walk-in-closet og åpen kjøkken/stueløsning. I 2. etasje: Stor loftstue. - Velholdt enebolig oppført i 1981, fasade ble sist malt i 2013/2014. - Det ble satt inn ny ytterdør i 2018 og pipe fikk nytt utvendig beslag i 2014. - Skiftet vindu i stue, terrassedør i stue og vindu soverom 1 i 2011. - Lagt hvit-tonet parkett på gulv i stue/kjøkken i 2011. - Tiltalende Norema kjøkken med hvite fronter fra 2011. Integrert kjøl/fryseskap, oppvaskmaskin, platetopp og komfyr. - Oppusset toalett-rom siden byggeår med mulighet for dusj. Hovedbad holder standard fra byggeår. - Klebersteinsovn fra ca. 2015 og varmepumpe fra 2010. - Sikringsskap med automatsikringer og hovedsikring av typen skru. - Varmtvannstank fra 2010. - Det anbefales å drenere i hagen.

Beliggenhet

Austrheimsgrenda 21 har flott og rolig endebeliggenhet på feltet. På uteområde med stor gressplen og terrasse oppholder eg seg tilnærmet usjenert og svært skjermet. I kort avstand fra eneboligen finner en Kvala senteret med dagligvarebutikk og bensinstasjon. I nordre bydel og i Austrheimsgrenda 21 bor en i ett svært barne- og familievennlig område. Et boligområde med barn i alle aldersgrupper. Ønsker familien å gå tur eller benytte treningsmuligheter i nærområdet, kan nordre bydel by på en rekke flotte tur- og treningsområder i umiddelbar nærhet. Vangen er perfekt for koselig spaserturer eller joggeturer. I varmere tider kan Vangen by på volleyballbaner, fotballbinger og bading m/stupebrett i de fleste høyder eller en kan ta med barna og mate fuglene i Skeisvannet. Kattanakk ligger ikke langt i fra hvor en kan gå videre inn i Djupadalen og opp Steinsfjellet om ønskelig. Trygg skolevei gjennom et friområde til Haraldsvang ungdomsskole og flere videregående skoler i Haugesund. Her finner en også mange aktivitetsmuligheter rundt Haraldsvang. Med sportsklubber som Djerv 1919, Haugar og Vard skal det ikke stå på fasilitetene eller tilbudet. Videre kan området by på flere treningssentre, klatrehall, svømmehall, turnhall og ishall.

Adkomst

Når en har passert Kvala senteret og bensinstatsjon i Austrheimvegen ta første vei til høyre innpå Svennahaugen. Ta deretter tredje vei til høyre innpå parkeringsplass til eneboligen i Austrheimsgrenda. Gå fra parkeringsplass sørover til ende-rekken mot sør og ta til venstre. En vil da få Austrheimsgrenda 21 som fjerde enebolig på høyre side av veien. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved a trykke pa kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Fast biloppstillingsplass på felles parkeringsplasser.

Oppvarming

Varmekabler i gang, på bad, i stue og kjøkken. Kleberstiensovn og varmepumpe i stue. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Kjøper er gjort kjent med at eiendommen selges på vegne av dødsbo og at selger er arvinger. Kjøper er dermed innforstått med at selger har begrenset kunnskap om eiendommen generelt.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette