Innholdsrik enebolig på stor tomt (2.510 kvm) - Stor garasje/lagerhall - Solrik og landlig beliggenhet - Flott hagestue!

Øvrabøvegen 42

Primærrom 164 m²
Bruksareal 198 m²
Tomt 2510 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 1985
Prisantydning kr 2 490 000

Beskrivelse/detaljer

- Innholdsrik familiebolig på Øvrabø, Torvastad - Boligen ligger på en stor tomt (2.510 kvm) - Solrik, landlig og rolig beliggenhet - Utsikt! - Flott hagestue - Stor dobbel garasje/lagerhall! - Pent opparbeidet hage - Kort avstand til Avaldsnes sentrum, barnehage, skoler og butikker! Velkommen på visning!

Innhold / standard

Boligen er innredet over to etasjer, og inneholder følgende: Kjeller: Gang, soverom, hobbyrom, kjellerstue, vaskerom og bod x2 1. etasje: Vindfang/gang, bad, soverom x2, stue, kjøkken og hagestue. Parker bilen i stor dobbel garasje/lagerhall, og ta deg videre inn i denne innholdsrike familieboligen. Eiendommen ligger flott til i idylliske og landlige omgivelser på Øvrabø, Torvastad. Her har man en rolig og tilbaketrukket tilværelse, med gode solforhold, og god boltreplass på eiendommen som til sammen er på hele 2.510 kvm. Kjøkken med åpen løsning inn mot stue. Kjøkkenet er byttet for ca 10 år siden og har god oppbevaringsplass. Stuen er også av meget god størrelse, da selger for en stund tilbake åpnet opp, og innlemmet et soverom i stuen. Oppvarming fra vedovn. Lyse overflater, mye naturlig lys fra store vindusflater, og flott utsikt ut mot bøvågen. Lekker hagestue bygget for 4 år siden. Denne føles som en forlengese av stuen. Store vindusflater, med skyvedører som kan åpnes helt opp. Enkelt bad like ved soverom. Belegg på gulv, tapet på vegg og nyere dusjkabinett. Lyst og pent hovedsoverom med utgang til en liten luftebalkong, dør her er byttet i 2018 iflg selger. Gjestesoverom og hobbyrom i kjelleretasjen. I tillegg har man også en stor kjellerstue. En kjekk etasje for ungdommen i hus. Mye god oppbevaringsplass i flere boder. Eget vaskerom like ved kjellerinngang. Det som skiller denne eiendommen ut i fra mengden, er uten tvil størrelsen på tomten, og garasjen/lagerhallen. Her har man usedvanlig god plass, og er perfekt for kjøperen som liker å skru på biler, sykler, eller dyrke annen hobby. Eiendommen, boligen og lagerhallen bør oppleves for korrekt inntrykk.

Beliggenhet

Sentral beliggenhet nær Bø ungdomsskole. Her har man nærhet til sjø, gode bussforbindelser, og kort avstand til alt det Avaldsnes sentrum har å by på. Her kan man blant annet nevne bank, apotek, barnehage, barneskole, frisør, post og dagligvarebutikk. Ikke langt unna eiendommen finner man flere flotte idrettsanlegg. Blant annet idrettsanlegget på Håland, som meget mulig er det flotteste på Karmøy. Her finnes flere fotballbaner, fri-idrettstilbud, og ikke minst bygdas nye flerbrukshall som ligger like ved nye Torvastad Skole og Kultursenter.

Adkomst

Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Dobbel garasje/lagerhall og gruset gårdsrom.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger ikke i handelen. - Lampe over kjøkkenbord medfølger ikke handelen. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette