3-roms leilighet på Brakahaug - Oppusset bad - Smakfullt innredet - Sentral beliggenhet ved Raglamyr

Barkvegen 37

Primærrom 63 m²
Bruksareal 68 m²
Tomt 1809 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Etasje 1
Byggeår 1990
Prisantydning kr 1 490 000
Felleskost kr 156

Innhold / standard

Leilighet med enkel trappefri adkomst. Leiligheten har 2 soverom og godt med lagringsplass i 3 utvendige boder og 1 innvendig bod. Badet er nylig oppusset med nye fliser, plater på veggene, dusjhjørne og nytt baderomsmøbel. Det er lagt nytt gulv. Stilig innredet bolig i lyse og moderne farger. I fra stuen er det utgang til terrasse. Kort gange til Raglamyr. Leiligheten ligger i . 1. etasje og inneholder følgende rom: Gang, 2 soverom, kjøkken, bad og stue. Innvendig bod. Ute er det 3 boder. Beskrivelse av innhold og standard: Stuen er nymalt og flott innredet. Flott murt ovn. Fra stuen er det utgang til terrasse. Kjøkkenet har ny benkeplate, ny vask og og nye håndtak. Oppvaskmaskin, kjøleskap og komfyr medfølger i handelen. Det er er lagt nytt gjennomgående laminat i stue, kjøkken og gang. Hovedsoverommet er av god størrelse og har stor garderobe. Det er totalt 2 soverom i leiligheten. Pent bad med fliser på gulv. Nye fliser og varmekabler. Arbeid på bad er utført av faglærte. Badet er utstyrt med opplegg til vaskemaskin, dusjhjørne og ny baderomsinnredning. Plater på veggene. Leiligheten er utstyrt med blant annet: - Tv og internett fra Altibox levert av Haugaland kraft. - Varmepumpe - Automatsikringer

Beliggenhet

Brakahaug ved Raglamyr Behagelig gangavstand til handelssentrum på Raglamyr. Her er det flere kjøpesentre, dagligvarebutikker, treningssenter osv. Med andre ord bor du like ved alt du skulle trenge i hverdagen. Kort kjøreavstand til Haugesund sentrum. Gode turområder rett i nærheten.

Adkomst

Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

På felles parkeringsplass.

Oppvarming

Varmepumpe er hovedkilde for oppvarming. På badet er det gulvvarme. Det er også varmekabler i gangen . Ildstedet sørger for behagelig og naturlig varme. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Sameiet har planer om å asfaltere gårdstunet. Konferer megler angående kostnader rundt dette. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 35 000
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 36 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette