Enebolig i landlige og svært idylliske omgivelser (SE VIDEO!) - Stor tomt (3 985 kvm) og helt usjenert beliggenhet

Halseidvegen 99

Primærrom 184 m²
Bruksareal 269 m²
Tomt 3958,3 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 4
Byggeår 1987
Prisantydning kr 3 190 000

Innhold / standard

Boligen er innredet over 3 etasjer og inneholder følgende rom: 1. Etasje: vindfang, gang, soverom, soverom, bad, stue og kjøkken. 2. Etasje: 2 soverom og loftstue/disponibelt rom. Underetasje: Gang , bad (fremtidig bad), snikkerbod, boder og disponible rom. Se plantegning i bildeserien og i salgsoppgaven for innhold. Utendørs: dobbel garasje og stor eiendom (3958 kvm). Beskrivelse av innhold og standard: Stor og romslig stue med 2 karnapper. Fra stuen er det utgang til gårdstunet og hagen. I stue er det vedovn. Solid heltre kjøkken med integrert stekeovn og platetopp. Fra kjøkkenet er det utgang til terrasse. Det er totalt 4 soverom i boligen. Helfliset bad med varmekabler i gulv. På bad er det dusjkabinett. Generell informasjon om boligen: - vann fra nærliggende vann som blir pumpet opp til huset med vannpumpe. - septiktank.

Beliggenhet

Kalland i Haugesund Naturskjønne omgivelser og usjenert beliggenhet. Ca. 10 minutter kjøring fra Haugesund sentrum.

Adkomst

Fra Haugesund og mot Sveio ta inn ved skilt "Kvalvåg". Kjør så et stykke og du får innkjørselen til eiendommen på din høyre side. Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

I dobbel garasje og i gårdstun.

Oppvarming

Varmepumpe er hovedkilde for oppvarming. På bad er det gulvvarme. Ildstedet sørger for behagelig og naturlig varme. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Kommunen har ikke godkjente originale tegninger for loftsetasjen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette