Delikat og velholdt selveierleilighet med god standard - Utsikt - 2 Soverom- Sentral beliggenhet- Carport

Spannalia 14 F

Primærrom 90 m²
Bruksareal 90 m²
Tomt 10158,00 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Byggeår 2012
Prisantydning kr 2 555 000
Felleskost kr 1 499

Beskrivelse/detaljer

- Lekker leilighet med sentral beliggenhet på Spanne - Stor og lys stue med store vindusflater - Fullfliset bad - Parkering i carport - Sportsbod!

Innhold / standard

Leiligheten er innredet over en etasje, og inneholder følgende: Gang, soverom x2, bad, vaskerom og stue/kjøkken. Parker bilen i egen carport, og ta deg videre opp i denne lekre og lettstelte leiligheten. Leiligheten er av nyere dato, og fremstår som lys og tidsriktig. Romslig og praktisk inngangsparti med skyvedørsgarderobe. Her er det god plass for å henge av seg yttertøy. Gjennomgående bruk av parkett i de fleste rom i leiligheten, fliser på bad. To praktiske soverom, begge med god størrelse og lys fremtoning. Fullfliset bad like ved soverom. Her er det varme i gulv, dusjkabinett og pen innredning. Separat vaskerom like ved. Stor stue med åpen løsning inn mot lekkert kjøkken. Lekker kjøkkeninnredning med hvite fronter, god plass for oppbevaring i skuffer og skap, samt godt med arbeidsflater både på kjøkkenbenk og kjøkkenøy. Integrerte hvitevarer. Fra stuen og kjøkkenet har man utgang til en skjermet og solrik terrasse. Her befinner man seg i øverste etasje, og har av den grunn en flott og luftig utsikt. Gode oppbevaringsmuligheter i sportsbod.

Beliggenhet

Spannalia 14 F ligger meget sentralt til, midt mellom handelskjernene på Raglamyr og Norheim. Her vil oppleve at alt hva man til daglig har behov for av tilbud og tjenester befinner seg like i nærheten. Skole, barnehage, tannklinikk, frisør, bank og dagligvarebutikker er bare noe av det man til daglig kan benytte seg av, uten å måtte ta i bruk bilen. Espira barnehage ligger like over veien. Norheimskogen og idrettstilbud gjennom Nord Idrettslag befinner seg kun få minutters gange unna.

Adkomst

Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Carport.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming, varmepumpe i stue og varmekabler på bad. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. Informasjon fra selger: Platetoppen ble byttet ut for et par måneder siden, så denne er helt ny.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 63 870
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 64 920

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette