BUD FORELIGGER! KOPERVIK - Enebolig over 2 plan m/108 kvm garasje - Barnevennlig og attraktiv beliggenhet på utsiktstomt

Johan Larsens veg 19

Primærrom 136 m²
Bruksareal 146 m²
Tomt 1039 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 1975
Prisantydning kr 2 630 000

Innhold / standard

Boligen er innredet over 2 plan og inneholder: Hovedetasje: gang, bad, 3 soverom, kjøkken og stue. Underetasje: gang, kjellerstue og bad/vaskerom. Krypkjeller og utvendig bod. Koffertloft med god lagringsmuligheter Garasje over 2 plan m/god takhøyde Underetasje: dobbel garasje på 52 kvm 2.etasje: Garasje samt hobbyrom på 58 kvm I følge selger er det gjort en del oppgraderinger på boligen etter at han kjøpte boligen i 1998, bl.a: Utvendig: - Nye vann- og avløpsrør fra hus til offentlig nett - Fornyet/utbedret drenering og fuktsikret mot sør og vest samt lagt separat overvannsrør i plast fra 2 av 3 taknedløp - Skiftet kledning enkelvis etter behov - Skiftet en del vinduer (2006/2007/2011) - Malt kledning jevnlig Innvendig: - Nytt rør i rørsystem til bad i kjeller samt kjøkken - Nye automatsikringer og inntak (3-fas) samt nytt elektrisk anlegg i underetasje (2005) - Lekkert helfliset bad i underetasje (2014) - Renovert kjellerstue i 2006 - Nye fliser på gulv, nye varmekabler, nye tapeter og downlights i gang underetasje (2014) - Nye innerdører - Det er også noen nyere overflater (gulv/tapeter) diverse andre rom Garasje på 108 kvm over 2 plan ble bygget i 2003: - Eget sikringsskap (3-fas) - Er også godkjent som anneks og det er lagt klart for vann- og klaokk - God takhøyde i underetasje Tomt: - Lagt asfalt på stor gårdsplass - Bygget store terrasser - Bygget nytt gjerde

Beliggenhet

Attraktiv beliggenhet (Kalvatre) på utsiktstomt i Kopervik. Sentralt men barnevennlig og rolig område. Gangavstand til alt som byen kan tilby, bl.a: barnehage, barne- og ungdomsskole, idrettsanlegg, kjøpesenter, kino, flotte turområder og sentrum med dens fasiliteter.

Adkomst

Fra Karmøy kino i Kopervik: følg vegen sørover og ta 2.veg til venstre inn på Stangalandgata. Ta 2.veg til venstre inn på Kalvatrevegen. Følg vegen ca 200 meter og ta til høyre inn på Kapellvegen og så første veg til venstre inn på Johan Larsens veg. Boligen kommer på høyre side etter et par hundre meter.

Parkeringsforhold

3 store garasjeplasser (god takhøyde) samt på rommelig asfaltert gårdsplass.

Oppvarming

Varmepumpe, vedfyring, varmekabler på bad og gang i underetasje og ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Eier har observert kre og tok kontakt med Anticimex, slik at de kunne gjøre en vurdering før salg. Det ble konstatert skjeggkre og tiltak ble iverksatt. Tiltaket har hatt god effekt og ble fulgt opp med et nytt tiltak 15/5-19. En regner da med at de skal være fjernet, og vil ha ute limfeller i 2-3 mnd for å bekrefte dette. Eier har ikke observert noen levende kre etter første behandling. - Innredning i kjeller avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold. - Selger har ved en feil krysset av i egenerklæringsskjema for at han ikke vil ha boligselgerforsikring. Det er registrert boligselgerforsikring ved salg av eiendommen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Olav Lauvås
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post olav@meglera.no
  • Mobil +4790272710

Del dette