Sentrum - Innflytningsklar leilighet - Perfekt for eldre - Heis/garasjeplass - Østvendt balkong og stor felles terrasse

Skåregata 216

Primærrom 57 m²
Bruksareal 57 m²
Tomt 740 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Soverom 1
Etasje 4
Byggeår 2003
Prisantydning kr 390 000
Andel fellesgjeld kr 499 170
Totalpris kr 889 170
Felleskost kr 7 226

Beskrivelse/detaljer

- Eiendommen ligger i sentrum like ved byparken. Kort gange til gågata i motsatt retning. - Leiligheten inneholder gang med skyvedørsgarderobe, bod med plass til fryseboks, gang/stue/kjøkken med åpen løsning og utgang til egen balkong. Soverom med direkte inngang til bad. Bod i garasjeanlegget. - Stort og kjekt felles terrasseområde med ettermiddagssol. - Kvaliteter som porttelefon, innendørs parkering i garasjeanlegg i underetasjen, sprinkelanlegg, TV, Internet og kommunale avgifter inkl. i felleskostnader. - En velholdt leilighet med normal standard.

Innhold / standard

Inngang til gang med belegg på gulv og tapetserte vegger. Skyvedør til bod med plass til fryseboks, hyller, sentralstøvsuger er plassert her, tapetserte vegger og innlagt belysning. Gang/stue/kjøkken med åpen løsning og gulvbelegg. I gangen er det skyvedørsgarderobe, tapetserte vegger og porttelefon. Koselig stue. Kjøkkenet har halvannen nedfelt vask i laminatbenkeplate, skaper både under og over benkeplata samt tapetserte vegger. Utgang til balkong med tett tak over deler av balkongen. Utsikt til byparken. Soverom med belegg på gulv, et dobbelt garderobeskap og ett enkelt. Tapetserte vegger. Skyvedør direkte fra soverommet og inn på bad med belegg på gulv, våtromstapet, dusjhjørne, wc, baderomsseksjon med fire underskap og to speilskap samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Bod (5 kvm.) i garasjeanlegget merket med 4 A. Innkjørsel til garasjeanlegget fra Skåregata og man har fjernkontroll/port åpner. Det er ikke faste plasser. Det er 18 parkeringsplasser til 20 leiligheter, men det er mange beboere som ikke har bil i følge selger. Et kjekt felles uteområde på bakkeplan er mye i bruk og har ettermiddagssol. Det er også et fellesrom som brukes som pauserom for vaktmester. Normal standard og velholdt i følge takstmann. Fra takstmannens konklusjon: "Leiligheten fremstår som sjelden godt holdt tatt alder i betraktning". Anbefaler dusjkabinett. Porttelefon Garasje med portåpner. Kollektiv start TV og kollektiv basis bredbånd fra GET er inkl. i felleskostnadene. Kommunale avgifter er også inkludert i felleskostnadene. I henhold til styreleder har alle leilighetene sprinkleranlegg, brannslukkingsapparat og røykvarsler (ikke seriekoblet).

Beliggenhet

Eiendommen ligger i sentrum like ved byparken. Kort gange til gågata i motsatt retning.

Adkomst

Når man kommer ut av heisen så er inngangen den døra som er rett frem.

Parkeringsforhold

18 felles parkeringsplasser i garasjeanlegg i underetasjen.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Komfyr på kjøkken kan medfølge. Kjøleskap med frys medfølger. Oppvaskmaskinen fungerer bare på ett trinn, men kan medfølge dersom ønskelig. Hvitevarer er ikke integrert. Det er ikke lovbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget. Det er en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. - Kjøper er gjort kjent med at eiendommen selges på vegne av dødsbo og at selger er arvinger. Kjøper er dermed innforstått med at selger har begrenset kunnskap om eiendommen generelt.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 480
Tinglysning pr. pantnotering kr 480
Total kr 960

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Vidar Opheim
  • Tittel Megler
  • E-post vidar@em-a.no
  • Mobil +4792662816

Del dette