Skåneviksstranda: Sjelden eiendom med fantastisk tomt med lang strandlinje og ny trebrygge med bod

Strondavegen 1948

Primærrom 96 m²
Bruksareal 144 m²
Tomt 2170 m²
Boligtype Hytte
Eierform Fast
Soverom 4
Byggeår 1942
Prisantydning kr 2 990 000

Beskrivelse/detaljer

- Boligen/hytta inneholder bl.a. 4 soverom, to stuer, kjøkken, toalett, bad i kjelleren med mer. - Anneks ved bolighuset. Bod ved trebrygga. - Stor privat og nyrenovert trebrygge med dypvannskai på enden. Trebrygga er på ca. 90 kvm. og det er ca. 46m strandlinje. - Sol til sent sommerstid.

Innhold / standard

Tak over inngangsparti og inngang til gang med laminatgulv, garderobeskap, trapperom opp til loftsetasjen og trapperom til kjeller. Finstue med teppe på gulv og tapetserte vegger. Peisestue med vedovn og åpen løsning med skyvedører mellom de to stuene. Parkett på gulv i peisestua. Kjøkken med eldre innredning, dobbel nedfelt vask, eldre keramisk komfyr med vedfyr og mer moderne komfyr i tillegg. Loft: Trapp opp til gang med tolagsdører ut til balkong mot øst. Inspesjonluke med stige til loft. Dobbelt soverom1 med teppe og dobbeltseng. Dobbelt soverom2 med teppe, vedovn og dobbeltseng. Dobbelt soverom3 med vedovn og dobbeltseng. Soverom4 med to senger. Toalett med parkett på gulv, wc og servant. Kjeller: Egen inngang fra nedsiden av huset samt innvendig trapperom mellom etasjene. Kjelleren har støpt gulv i alle rom. Oppdelt i 2 forskjellige rom. Innlagt belysning. "Bad"/dusjrom med malt betonggulv, dusjkabinett og innlagt belysning. Nye vindu og rør i rør. VVB er plassert her. Pumpe til brønnen står i kjelleren. Flott nyrenovert trebrygge / dypvannskai på enden og nyere bodbygg (7 kvm. bta.) med gulv. Man går på egen tomt hele veien ned. Frittstående utebod 11 kvm. bta (tidligere utedo) med skifertak og trekledning som anses som et renoveringsobjekt. - Anses som et renoveringsobjekt. - Nytt takdekke i 2009. Oppgradert deler av vvs-anlegg og el. anlegg i 2010. Samt skiftet 3 vinduer i kjeller. - Nytt strømskap med automatsikringer montert. - Selges møblert. Kan tømmes om ønskelig. - Eiendommen har privat vann fra felles brønn og privat kloakk (septiktank av den moderne typen fra Bokn Plast) som tømmes annethvert år av kommunen. Eiendommen har adkomst fra fylkesvei.

Beliggenhet

Eiendommen ligger fint til med sol til sent sommerstid. Med lang privat strandlinje kan man nyte det beste Sunnhordlandsbassenget har å by på. I Etne kommune er det gode fiskemuligheter både i sjø og ferskvann. Her finner du en av Norges beste lakseelver, merkede turstier og mange fantastiske toppturer. På Romsaøyene kan en telte eller overnatte i sammen med andre båtentusiaster i båtbrygger på forskjellige øyer. I Ålfjorden like utenfor Romsaøyene kan en tidvis få hvalsafari og det er godt fiske i alle retninger. I Åkrafjorden kan man forsøke å oppdage nye arter på ca. 630m. Perfekt plass å lyse etter krabbe ved Dreganes. Andre aktiviter i nærområdet er f.eks. strikkhopping i Åkrafjorden, småbåttur til bilfrie Eikemo og Folgefonna, shopping i Skånevik eller Husnes eller bare en vanlig fisketur med familien. På vinteren kan man besøke Håland for preparerte skispor, Olalia/Opheim skianlegg med lysløyper eller alpinanlegg en kort kjøretur unna i Røldal/Sauda. Kort avstand til Vestlandets naturperler med gode muligheter for dagsturer til blant annet Hardanger (60 min), Trolltunga, Etnefjellene (15 min), Folgefonna og Buerbreen. Kort avstand til Haugesund (70 min) og havet. Her kan en besøke idylliske øysamfunn eller ta seg en tur på vestlandets fineste sandstrender på Karmøy eller shopping i byen. Også mulighet for dagstur til Stavanger, Preikestolen og Kjeragbolten.

Adkomst

Fra Etne: kjør gamleveien langs sjøen til Skånevik, forbi Sandvik og man får eiendommen etter et stykke på venstre hånd. Fra Skånevik: kjør Strondavegen utover forbi Molnes, og man får eiendommen på høyre hånd. Eiendommen er merket med "Til salgs"-skilt.

Parkeringsforhold

På egen tomt.

Oppvarming

Vedovn. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. - Det er ikke odel på denne eiendom. - Innredning av dusjrom i kjeller er ikke omsøkt i kommunen. - Det opplyses om at boligsalgsrapporten har en gyldighet på 6 mnd og at denne rapporten således kun er å regne som et "hjelpedokument" for mulig interessante opplysninger om eiendommen slik tilstanden var da rapporten ble utarbeidet.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Vidar Opheim
  • Tittel Megler
  • E-post vidar@em-a.no
  • Mobil +4792662816

Del dette