NY PRIS! Lys og flott oppusset toppleilighet med 2 soverom - Lekkert bad! - Kjekk balkong med gode solforhold!

Guletjødnvegen 91

Primærrom 74 m²
Bruksareal 77 m²
Tomt 7780 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Soverom 2
Etasje 4
Byggeår 1979
Prisantydning kr 1 275 000
Andel fellesgjeld kr 228 030
Totalpris kr 1 503 030
Felleskost kr 4 181

Beskrivelse/detaljer

- Flott og oppusset andelsleilighet med sentral beliggenhet i Kopervik - Denne leiligheten er av den største typen i dette bygget! - Leiligheten har 2 soverom, begge av god størrelse - De fleste overflater er pusset opp i 2012/2013 - Lekkert fullfliset bad, god størrelse. Renovert i 2012/2013 - Stort og praktisk kjøkken med eldre innredning - Nye gulv og malte overflater i lys og trivelig stue med utgang til balkong - Lagring i bod/garderoberom som også er pusset opp i 2012/2013 - Sportsbod i 1. etasje - Gode parkeringsmuligheter med opplegg for lading av el-bil Velkommen på visning!

Innhold / standard

Leiligheten er innredet over en etasje, og inneholder følgende: Gang, bod, soverom x2, bad, stue og kjøkken. Parker bilen på borettslagets biloppstillingsplass, og ta deg videre opp i denne svært så lyse og flotte leiligheten. Her er det muligheter for å leie biloppstillingsplass med el-bil lading. Leiligheten har gjennomgått en omfattende oppgradering i 2012/2013, og fremstår nå som en meget flott leilighet man kan flytte rett inn i. Tidsriktige og tidløse material- og fargevalg er blitt brukt, og man bør besiktige denne leiligheten for korrekt inntrykk. Stort og praktisk kjøkken. Stor og luftig stue i lyse og tidsriktige farger. Her er det, som på de fleste gulv ellers i leiligheten, flott eikeparkett på gulv, ellers malte overflater. I stuen er det god plass til både spisebord og salong foran tv-seksjonen. Utgang til flott og solrik balkong. Store vindusflater som gir godt med naturlig lys inn i dette rommet. Behagelig Full-fliset bad med varme i gulv. Flott nyere innredning med front i metallgrå høyglans, og stort speil-front i overskap. På badet er det god plass for vaskemaskin. Her er det også vegghengt toalett og nyere dusjkabinett/badekar. Badet er renovert i 2012/2013 Stort hoved-soverom like ved leilighetens bad. Dette rommet er av god størrelse, med samme flotte gulv som i stue, og en behagelig farge på vegg. Selger har også fått satt inn en stor og praktisk skyvedørsgarderobe som fint rommer alt man har av klær, pluss litt til. Like ved kjøkken og stue er det et gjeste-soverom. Dette er en av de leilighetene i bygget med 2 soverom. Romslig gang med port-telefon. Egen bod for oppbevaring av sykler og hagemøbler i første etasje. Innbydende og lekre grøntarealer i forkant av bygget.

Beliggenhet

Beliggende i etablert og populært boligområde sentralt i Kopervik. Kort vei til det meste byen har å tilby. Skoler og idrettsanlegg i umiddelbar nærhet. Gangavstand til matbutikk, treningssenter, vinmonopol, fine turområder og Kopervik sentrum med dens fasiliteter. Gangavstand til offentlig kommunikasjon.

Adkomst

Fra RV-47: ta av i rundkjøringen i Kopervik inn på Austre Karmøyveg. Følg vegen ca 1,8 km og ta til høyre inn på Lyngvegen. Ta så 2.veg til høyre inn på Guletjødnvegen og blokken kommer rett frem. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

På borettslagets grunn. Mulighet for parkeringsplass med opplegg for lading av el-bil.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming og varmekabler på bad. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Selger opplyser at lameller i stue er ødelagt, og vil bli fjernet før overtagelsen. Det er lovbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget, konferer megler. Blir lyst ut torsdag etter budaksept med 7 dagers frist. Det er en forutsetning for handel at denne ikke benyttes. Om forkjøpsrett ønskes benyttet av medlemmer må skjema fylles ut og leveres Haubo innen fristen. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Kjøper plikter å tegne medlemskap i Haubo. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 430
Tinglysning pr. pantnotering kr 430
Total kr 860

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette