Hel tomannsbolig på Hindaråker (19 A og B) - Totalt 6 soverom - Kort avstand til idrett, barnehage og skole!

Hindaråkervegen 19

Primærrom 175 m²
Bruksareal 222 m²
Tomt 766 m²
Boligtype Tomannsbolig
Eierform Fast
Soverom 6
Byggeår 1964
Prisantydning kr 1 490 000

Beskrivelse/detaljer

- Hel tomannsbolig med kjekk beliggenhet i Visnes - Boenhetene er henholdsvis 90 kvm og 85 kvm (p-rom) - Kort avstand til både idrett, barnehage, skole og dagligvarebutikker - Gode muligheter for utleie - Boligen har totalt 6 soverom, 2 stuer, 2 bad og 2 kjøkken - Godt med oppbevaringsplass i kjeller under halvparten av boligen - Romslig parkering i gårdsrom - Rolige omgivelser - Boligen har noe renoveringsbehov Velkommen på visning!

Innhold / standard

Leilighet 1: Vindfang, gang, dusjrom, wc, soverom x3 stk, stue, kjøkken. Leilighet 2 : Gang, soverom x 3 stk, bad, stue og kjøkken. Hel tomannsbolig i rolig område på Hindaråker i Visnes. Begge delene har flere soverom, stor stue, kjøkken og romslig bad. God parkering i gruset gårdsrom. Hoveddel av boligen har kjeller. Her kan man bo selv, i tillegg til å ha gode inntekter på å leie ut. Kort veg til butikker, barnehager, skoler, idrett, butikk, bank, frisør og appotek mm. Boligen har oppgraderingsbehov. Velkommen på visning!

Beliggenhet

Flott og landlig beliggenhet i Visnes. Tomten ligger meget sentralt til på Avaldsnes, med alt av hva man til daglig vil måtte ha behov for, like rundt hjørnet. Her har man barnehage, barneskole og ungdomsskole, i tillegg til turområder, butikk, bank, apotek, frisør og dagligvarebutikker. Kun en kort spasertur unna finner man et av de flotteste idrettsanleggene i Karmøy. Flotte turmuligheter og natur i Visnes. Her finner man også mye interessant historie, fra da Visnes var en sentral aktør innen kobber og gruvedrift.

Adkomst

Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkering på egen tomt.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette