Sjarmerende og koselig hytte og anneks like ved vann med båtfeste

Hamnavegen 151

Primærrom 42 m²
Bruksareal 45 m²
Tomt 685 m²
Boligtype Hytte
Eierform Fast
Rom 3
Soverom 2
Byggeår 1970
Prisantydning kr 990 000

Beskrivelse/detaljer

- Sjarmerende hytte i skogen som ligger like ved et vann. Eiendommen har båtfeste til vannet med gode fiskemuligheter. Gåavstand til sjø. - Hytta har to soverom, ett oppholdsrom med stue/kjøkken, vindfang og disponibelt rom/matbod. Samt anneks med dusj, vask og bio toalett. Strøm og vann innlagt. - Hytta ligger lett tilgjjengelig fra riksvei 542 og det er bilvei/skogsvei nesten helt frem til hytta. - Eiendommen ligger idyllisk til i et skogholt på en høyde like ved et vann i Folderøyhamn på Bømlo. Reisetid fra Bergen ca. 2,5 timer og fra Haugesund 1 time.

Innhold / standard

Hytta har to soverom, ett oppholdsrom med stue/kjøkken, vindfang og disponibelt rom/matbod. Vindfang med laminat på gulv, malt trepanel på vegger og tak. Disponibelt rom med gulvbelegg, hvitbeiset panel på vegger og hvitmalt panel i tak. Fastmonterte hyller og vvb til kjøkkenet. Stua har åpen løsning til kjøkken, det er malt heltre gulv, malt panel på vegger og i tak samt vedovn. Kjøkkeninnredningen er nymalt og har integrert stekeovn, løststående kokeplate (dobbel), servant nedfelt i laminatbenkeplate og barløsning med skaper på den ene siden. Soverom1 med belegg på gulv, malt panel på vegger, panelovn, fastmontert køyseng. Soverom2 med belegg på gulv, malt panel på vegger, fastmontert køyseng. Krypkjeller med luke fra kortsiden mot øst. Det er montert ventil. Her stenger man vannet når man reiser fra hytta og kan lagre redskaper som sag og lignende. Det er frostsikringer på rør i følge selger. Anneks: Anneks med takopplett for ved mot vest. Annekset har vinduer. Det er bølgeblikk på taket til både hytta og annekset. Bad/vaskerom med belegg på gulv, reflektorovn på vegg, dusjkabinett, servant, vvb og vaskemaskin. Bio-do med fire snurrekammer som bytter plass mens kompostering pågår. Montert lufting. Eldre skrusikringer. El-anlegget er godkjent av elektriker. Ny varmtvannstank. Montert ny vedovn med glassfront i 2017. Internet via mobilt bredbånd. Hytta er isolert og har isolerglassvinduer. Familien som er dagens eiere har brukt hytta like mye om vinteren som om sommeren. Innlagt vann. Snurredo og avløp fra dusj og vasker går ut i terrenget (ikke godkjent).

Beliggenhet

Eiendommen ligger idyllisk til i et skogholt på en høyde like ved et vann i Folderøyhamn på Bømlo. Reisetid fra Bergen ca. 2,5 timer og fra Haugesund 1 time. Fiskevann og badeplass nær hytta.

Adkomst

Ta av ved trekantsambandet på Stord til Bømlo. Følg veien til skilt Folderøyhamn. Fortsett hovedveien ned en bakke og du får en parkeringsplass ved en kirke på høyre side. Kjørevei/skogsvei fra parkeringsplassen ved kapellet og rett til eiendommen. Eies av grunneier med tinglyst veirett. Det er kun denne eiendommen og grunneier som benytter skogsveien.

Parkeringsforhold

Biloppstillingsplass like nedenfor hytta.

Oppvarming

Vedovn i stua. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Det opplyses om at boligsalgsrapporten har en gyldighet på 6 mnd og at denne rapporten således kun er å regne som et "hjelpedokument" for mulig interessante opplysninger om eiendommen slik tilstanden var da rapporten ble utarbeidet.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Vidar Opheim
  • Tittel Megler
  • E-post vidar@em-a.no
  • Mobil +4792662816

Del dette