Korlevoll/Seljestad: Leilighet med hems i 2. etg. + god bodplass - selges møblert

Seljestad Apartments

Primærrom 75 m²
Bruksareal 79 m²
Tomt 10228 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Byggeår 2008
Prisantydning kr 1 750 000
Felleskost kr 2 057

Beskrivelse/detaljer

- Leilighet i 2. etasje med 2 soverom, hems, to balkonger, vaskerom, bad og stue/kjøkken med god standard og gode løsninger. Innvendig bod og privat bod (4 kvm). Påkostet bad og kjøkken med integrerte hvitevarer og parkering i lukket anlegg. Lysløype og mange preparerte løyper i nærheten (Korlevoll) samt under 10 minutters kjøreavstand til Røldal skisenter. - Vaktmestertjeneste. - Gode parkeringsmuligheter i lukket garasjeanlegg. - Selges møblert med senger, sofaer, stoler og bord. En del kjøkkenutstyr og bilder kan også fås med. Felles: - Dame- og herregarderobe med badstu og trimrom. - TV-stue med stor sofa, bordtennisbord, TV og playstation. Skal være ro kl 23:00 der. Ligger ved siden av leiligheten. - Gjesterom for overnatting. - Smørebod. - Elektrisk portåpner til garasjeanlegg.

Innhold / standard

Felles inngang og trapp opp til leilighet nr 18 som er merket ved døra. Det er inngang til gang med spotter i tak. Helfliset bad med varmekabler i gulv, vegghengt toalett, dusjhjørne, spotter i tak, baderomsinnredning med trippelt underskap og speilskap. Soverom med dobbelt garderobeskap og panelovn. To køysenger hvorav en med enkel seng oppe og nede og en familieseng. Dobbelt soverom med dobbelseng, to doble garderobeskap, kommode, panelovn og utgang til balkong mot vest. Vaskerom med belegg på gulv, sluk, vvb og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Stue/kjøkken med åpen løsning. Kjøkkeninnredningen har benkeplate, integrert kjøleskap og frys, int. stekeovn, keramisk koketopp, int. micro, spotter i tak, panelovn i både kjøkkendel og stuedel. Spiseplass på kjøkken. Utgang til balkong mot fellesarealet fra stua. Stua har god takhøyde og delvis åpen løsning mot hems. Hems Trapp opp til hems med sofagruppe og TV-stue. Boder: Leiligheten har en innvendig bod med god plass til f.eks. skiutstyr og vaskemaskin, tørketrommel o.l. Det hører også til en privat bod med adkomst fra innvendig fellesareal på om lag 4 kvm i følge eier. Megler så ikke denne på befaring. Leiligheten fremtrer som lys og moderne, og er godt vedlikeholdt. Normalt god standard etter byggeår. Kirsebærfarget parkett i hele leiligheten. Flislagt bad og belegg på vaskerom.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i 2. etasje og adkomst fra fremsiden til venstre. Leilighet nr. 18. Mange turmuligheter i nærheten bla. topptur til Kyrkjenuten, fottur til Ruklenuten eller Simlebu, familietur rundt Oddavarden eller Storevarden som den egentlig heter, skitur fra Røldal mot Seljestadjuvet. Lontjørn skistadion mot vest. Her finner man preparerte skispor og en egen skiskytterstadion. Like ved leiligheten er det preparerte løyper til og fra Korlevoll skistadion med lysløype som er åpen til kl 22 hver kveld og opp til høyfjellet. Fint for familier og mosjonister med aktivitetsbakke nær varmestue. Kort kjøretur til alpinsenter i Røldal med to stolheiser. Røldal skisenter finnes kun ca 7,5 km fra leilighetskomplekset. Med sine store snømengder og to stolheiser er skisenteret blitt et populært vintersportsted for folk i alle aldre. Røldal Skisenter kan tilby noe for enhver smak, enten du trives best i de grønne løypene, søker utfordringer i bratthengene eller foretrekker løssnøkjøring. Stolheisene transporterer alle opp i anlegget. Her er nybegynnerheisen med varmestue like ved et fint utgangspunkt for barnefamilier og nybegynnere. For de mer erfarne er det fire skitrekk til. Anlegget har til sammen seks heiser. De øverste skitrekkene ender på 1284 m.o.h. Kommunesenteret Odda finnes ca. 25km fra leilighetskomplekset. Her finnes et bredt utvalg av butikker og andre kulturelle tilbud. Herfra er det kort tur til Tyssedal som er startpunktet for fjelltur til Trolltunga – en nypopulær turistmagnet med muligheter for helt unike bilder. Nærmeste dagligvarehandel er Joker i Skare som ligger ca. 5 minutter fra leiligheten.

Adkomst

Følg E134 østover forbi avkjørsel til Solfonn og videre opp i retning Korlevoll. Avkjørsel kommer da etterhvert på venstre hånd. Leiligheten er skiltet og man ser skiltet fra avkjørselen.

Parkeringsforhold

Egen parkering i lukket garasjeanlegg. Gjesteparkering også i lukket anlegg.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Utdrag fra protokoll fra Generalforsamling avholdt: 20.04.2019: "Har hatt litt problemer med kloakkavløp fra A bygget. Fikk inn pumpe/spylebil. Da det manglet tegnigner på avløpsrørene under bakken fikk vi inn kamerabil. Ble oppdraget et lite "søkk" i et rør(A-bygg) mellom 2 kummer før tilknytning til kommunal tilkobling, noe vi må se på til sommeren".

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Vidar Opheim
  • Tittel Megler
  • E-post vidar@em-a.no
  • Mobil +4792662816

Del dette