Familiebolig med sentralt beliggenhet i Haugesund- Kjekk utleiedel- Solrike uteområder- Dobbel garasje

Hugins gate 25

Primærrom 199 m²
Bruksareal 206 m²
Tomt 801,4 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 5
Byggeår 2004
Prisantydning kr 3 990 000

Beskrivelse/detaljer

- Stor og kjekk familiebolig - Boligen har egen utleiedel med egen inngang i kjelleretasje - 5 soverom og 3 stuer - Sentral beliggenhet i Haugesund - Solrike uteområder til både hoveddel og utleiedel - Godt vedlikeholdt, både ute og inne - Stor dobbel garasje med god plass for oppbevaring - Rommelig asfaltert gårdsrom Velkommen på visning!

Innhold / standard

Boligen er innredet over to etasjer, og inneholder følgende: Kjeller: Gang, bad, kjellerstue. Utleie-del: Vindfang, stue/kjøkken, bad og soverom x 2 stk. 1 etasje : Gang, bad, stue, kjøkken og soverom x 3 stk. Parkering i romslig asfaltert gårdsrom eller dobbel garasje. I garasjen er det godt med lagringsplass i boder. Pent opparbeidede utearealer, med egen gressplen og uteareal til leilighet. Solrikt og usjenert. Eiendommen og bolig virker å være godt vedlikeholdt. I hovedetasjen har man hele 3 soverom, i tillegg til et soverom i kjelleretasjen. Lyse og pene overflater i samtlige rom, og hovedsoverom av god størrelse. Stort fullfliset bad med dusj/badekar, ny og pen innredning, stort overskap med speilfront, og varmekabler i gulv. Stor stue med delvis åpen løsning inn mot kjøkken. I stuen har man plass til både tv-stuedel og spisestue, oppvarming fra vedfyr og utgang til usjenert terrasse. Praktisk kjøkken, med god plass til kjøkkenbord, mye oppbevaring i skuffer og skap, og god med naturlig arbeidslys på kjøkkenbenk. I kjelleretasjen av hoveddelen av boligen har man et romslig soverom, og et bad. I kjelleretasjen har man en egen leilighet/boenhet. Denne har egen inngang, og egen hage med gressplen og terrasse. Leiligheten er lys og pen, med stor stue med åpen løsning mot kjøkken, soverom og et pent bad. Vedfyr i stue. Lagring i boder. Gode muligheter for noen ekstra kroner inn i måneden med utleie av denne leiligheten! Stort asfaltert gårdsrom, med dobbel garasje. Uteområdene fremstår som enkle å vedlikeholde. Noe gressplen til både hoveddel og utleiedel, og begge disse har også egen terrasse.

Adkomst

Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

I dobbel garasje og stort asfaltert gårdsrom.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming og vedfyr. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Innredning i kjeller avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette