TORVASTAD - Stor, innholdsrik og moderne enebolig med fantastisk flott sjøutsikt - Båtplass - 6 soverom og flere stuer - Garasje - Kort avstand til skole!

Hauskevågvegen 161

Primærrom 293 m²
Bruksareal 308 m²
Tomt 698 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Rom 8
Soverom 6
Byggeår 1927
Prisantydning kr 3 850 000

Beskrivelse/detaljer

- Stor og moderne enebolig i fantastiske omgivelser! - Nydelig utsikt til sjø! - Tidsriktig og moderne! - 6 Soverom - Flere stuer! - Romslig kjøkken med god plass til spisestue - Flere terrasser på ulike nivåer, med gode solforhold - Stor garasje med både loft og sportsbod - Sentral og kjekk beliggenhet, med kort avstand til nye Torvastad Skole og Kultursenter!

Innhold / standard

Boligen er innredet over 3 plan, og inneholder følgende: 1. Etasje (kjeller): vindfang, kjellerstue med egen inngang, et stort disp. rom/stue som i dag er brukt som kinorom og oppholdsrom, fullfliset bad, toalett og dusj. 3 store soverom. Boligen er bygget ut, og denne etasjen består per i dag av både ny og gammel del av boligen. Hele boligen fremstår allikevel som lys og moderne. 2.etasje: gang, bod/kontor, romslig kjøkken med en flott åpen løsning inn til en meget stor stue! Loft: gang, bad og 3 soverom Parker bilen i eiendommens garasje, eller rommelig gårdsplass, og ta deg gjennom et meget pent opparbeidet inngangsparti, og inn i boligen. Meget stor og oppgradert enebolig med fantastisk beliggenhet. Her bor en tett til sjø, i en bolig med svært god standard. Boligen føles svært så tidsriktig og moderne! Boligen har gjennomgående delikate fargevalg, store vindusflater og utbredt bruk at parkett/fliser på gulv. Romslig stue med spektakulær takhøyde, som sammen med vindusflatene resulterer i en helt enestående og flott rom-følelse. Stuen har også en koselig utsikts-hems, hvor utsikten er upåklagelig! Man får her en enebolig med mange soverom, flere stuer og oppholdsrom, og gjevnt over veldig god boltreplass. Perfekt for barnefamilien! Stort og flott kjøkken fra Ikea, med sorte fronter. Kjøkkenet har mye benkeplass, en stor kjøkkenøy og godt med skapplass. Selger har her lag nye flotte hvite fliser på vegg over kjøkkenbenk. Disse er virkelig med på å skape det rette inntrykket av dette rommet! Det er også god nok plass til at man i tillegg kan ha spisestue/tv-krok å kjøkkenet. Helflisede bad, og stort praktisk vaskerom med egen utgang. Tiltalende uteområder med store terrasseflater over flere plan, og ellers pent opparbeidet med belegningsstein og noe beplantning. Her har man virkelig utnyttet områdene tilknyttet huset, for å kunne bruke eiendommen til sitt fulle potensial. Selger har også lyssatt store deler av uteområdene, som gir et fantastisk flott preg over eiendommen når mørket senker seg. På denne eiendommen har man så og si en krok til sittegruppe på hver side av huset, slik at en enkelt kan flytte seg etter vær, vind og sol! Garasje med gode muligheter for oppbevaring i tilstøtende boder og rom over to plan.

Beliggenhet

Attraktiv beliggenhet i flotte omgivelser i Hauskevågen på Torvastad. Her bor man i et rolig område, med korte avstander til turområder, idrettsanlegg, bade og fiskemuligheter, flere barnehager, samt nye Torvastad Skole og Kultursenter. På Torvastad finner man også dagligvarebutikk.

Adkomst

Sving av Torvastadvegen inn mot Nordvegen Golfklubb. Følg Hauskevågvegen ca 900 meter, og ta så inn til venstre (i en oppoverbakke). Følg vegen og boligen vil dukke opp som bolig nr 4 på høyre hånd. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

I garasje eller på eiendommens gårdsplass.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming og vedfyr på kjøkken. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Utstyr i "kinorom" medfølger i utgangspunktet ikke handelen. Dette innebærer videokanon, høyttalere og lerret. - Eiendommen er Sefrak registrert. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Mulighet for leie av båtplass.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Kart

Del dette