Haugesund - Lettstelt leilighet med stor, solrik terrasse - Garasje - Innflytningsklar, helfliset bad og flott kjøkken!

Hansastø 18

Primærrom 78 m²
Bruksareal 83 m²
Tomt 1543 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Etasje 1
Byggeår 1998
Prisantydning kr 2 170 000
Andel fellesgjeld kr 26 096
Totalpris kr 2 196 096
Felleskost kr 1 658

Visning

20. mai 2019 kl. 16:30 til 17:00

Beskrivelse/detaljer

Hansastø ligger sentralt til i maritime omgivelser i veldrevet sameie. En lettstelt og pen leilighet med alt på et plan og enkel adkomst i byggets første etasje. Inneholder vindfang, gang, 2 soverom, bad, vaskerom og delvis åpen kjøkken/stueløsning. Fast biloppstillingsplass med oppbevaringsbod og bod 2 like utenfor leiligheten på ca. 4,5 kvm. Velkommen på visning av Hansastø 18!

Innhold / standard

I 1. etasje og inneholder: Vindfang, gang, vaskerom, bad, 2 soverom og delvis åpen kjøkken/stueløsning. I vindfang som ønsker deg velkommen inn i denne leiligheten er det lagt fliser med varmekabler på gulv, praktisk med tanke på vått yttertøy. 2 soverom i leiligheten. Stort hovedsoverom med god plass til 2 nattbord, dobbeltseng og med skyvedørsgarderobe med speil-fronter. Flott, helfliset bad med varmekabler i gulv og hvite, lyse fliser på vegg. Dusjhjørne, boblekar, toalett, hvit baderomsinnredning, sideskap og speil med belysning. Downlights i tak. Vaskerom med fliselagt gulv og malte vegger. Videre kan rommet skilte med sentral for sentralstøvsuger, varmtvannstank, utslagsvask, opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel. Luftig i stue med store vindusflater mot vest for godt med naturlig lys inn i leiligheten. I stuen har en god plass til stort sofahjørne og annen sittegruppe. Utgang til stor terrasse med gode solforhold fra tidlig dag til langt på kveld. Stuen er i delvis åpen løsning mot kjøkkenet. I kjøkken-del har en plass til spisebord for de fleste anledninger. Tiltalende kjøkken med hvite fronter, glassplate mellom under- og overskap samt benkeplate i tre. Integrert platetopp, komfyr og med medfølgende oppvaskmaskin. Utvendig bod like utenfor inngangsdøren og bod bak garasjeplass. - Innflytningsklar leilighet i velholdt leilighetskompleks oppført i 1998. - Fasaden til leilighetskomplekset ble sist malt i 2017. - Parkett i mellomgang, begge soverom, stue og kjøkken og lyse vegger. - Downlights i gang, bad og på kjøkken. Sentralstøvsuger. - Flott, helfliset bad med nyere innredning, sideskap og speil. - Tiltalende kjøkken med hvite fronter og benkeplate i tre. - Sikringsskap med automatsikringer og innlagt Altibox tv/internett i leiligheten. - Sameiet har fliselagt inngangspartiene, ny murpuss og ny dør bod 2018/2019. - Det ble innstallert ny garasjeport i ca. 2017.

Beliggenhet

Hansastø 19 ligger sentralt og attraktivt til i Haugesund. Her bor en maritimt med kort avstand til sjøen og Karmsundet. På terrassen kan en nyte gode solforhold med sol fra tidlig dag til langt på kveld. Gang/sykkelavstand inn til Haugesund sentrum. Tilgang til alle fasiliteter sentrumskjernen har å by på. Legg middagen til kaien og nyt ett bedre måltid på en av byens rekke restauranter med mat av god kvalitet. Gangavstand til studiesteder, treningssenter, bensinstasjoner, bakeri og butikker. Knappe 5 minutters kjøring til Raglamyr (Amanda senteret) og Norheim (Oasen storsenter).

Adkomst

Fra sentrum, følg Salhusvegen sørover, ta til høyre inn ved Viljarshaugen. Følg veien og ta sving til venstre. Ta deretter første vei til høyre innpå Hansastø og følg bakken nedover. Hansastø 18 ligger i andre rekke på venstre side av veien. Leiligheten ligger i første etasje. Ved fellesvisning vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkeringsplass i lukket garasjeanlegg. Parkeringsplass på vegg lengst vekk fra garasjeport, plass nummer tre fra venstre.

Oppvarming

Varmekabler i gang, mellomgang, bad, stue og kjøkken. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Oppvaskmaskin, komfyr og platetopp på kjøkkenet medfølger i handelen. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette