Lettstelt enebolig over to plan - Sentral beliggenhet med alt en trenger i nærheten - 3 soverom - 2 bad - Stor terrasse

Munkajordtunet 21

Primærrom 107 m²
Bruksareal 111 m²
Tomt 288 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 2005
Prisantydning kr 2 290 000

Beskrivelse/detaljer

- Flott enebolig over 2 plan - Svært lettstelt - Sentral og fin beliggenhet med alt en trenger i nærheten - Praktisk planløsning - 3 soverom - 2 bad - Flotte og tidsriktige fargevalg - Varmepumpe - Stort delvis overbygget terrasseområde - Parkering i carport Velkommen på visning!

Innhold / standard

Boligen er innredet over to etasjer, og inneholder følgende: 1. etasje: Gang, bad, bod, stue og kjøkken. 2. etasje: Gang, bad og soverom x 3 stk. Praktisk og kjekk enebolig i rekke med meget sentral beliggenhet. Her har man gangavstand til alt av hva man til daglig vil ha behov for. Rolige og familievennlige omgivelser. Stor stue med utgang til kjekt terrasseområde. Her er det lite innsyn, og terrassen er delvis overbygget. Her er det lagt til rette for å nyte tiden man har tilgjengelig. Man finner her også en liten gressplen og bed. I stuen er det god plass til både spisebord og tv-krok. Oppvarming fra varmepumpe. Parkett på gulv og malte overflater. God med naturlig lys fra vindusflater ut mot terrasse. Kjøkkenet har en praktisk innredning, med god plass til det en måtte ha av kjøkkenutstyr i skuffer og skap. Store arbeidsflater på kjøkkenbenk. Her er det også plass til kjøkkenbord hvor frokosten kan inntas. Fronter på kjøkkeninnredning i hvit utførelse og lyse toner på vegger gir en flott og tidløs følelse av dette rommet. Boligen har to fulle bad, et på hver etasje. Bad i første etasje er fullfliset, har varme i gulv og et lite badekar. Praktisk å kunne benytte dette til gjester. I 2. etasje har man et større bad med dusjnisje, fliser på gulv og tapet på vegg, god størrelse og stor innredning med hvite fronter. Like ved bad har man 3 soverom, samtlige av god størrelse. Flotte, lyse og tidløse fargevalg på alle disse rom. Parkering i carport like ved inngangsparti, eller i asfaltert gårdsrom.

Beliggenhet

Boligen ligger flott til i familievennlige omgivelser på Vea. Her bor man i et rolig og etablert boligområde med nærhet til det meste av hva man til daglig har behov for. Like i nærheten befinner det seg skoler, barnehage, butikk, bank og idrettsanlegg.

Adkomst

Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkering i carport og på egen tomt.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Det er varmekabler i hele 1.etasje og baderom i 2.etasje. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. Frittstående hvitevarer medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Wenche Kaldheim
  • Tittel Fagmedarbeider
  • E-post wenche@em-a.no
  • Mobil +4746910940

Del dette