Fin utsikt sjøen (se video) - Stilren leilighet med 2 soverom - Enkel adkomst - Carport

Melkevikvegen 1

Primærrom 69 m²
Bruksareal 72 m²
Tomt 2203 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Etasje 1
Byggeår 2011
Prisantydning kr 1 790 000
Felleskost kr 500

Innhold / standard

Leiligheten ligger i 1. etasje, har enkel adkomst, og inneholder følgende rom: Gang, 2 soverom, bad, stue og kjøkken. Utendørs: carport og hage. Beskrivelse av innhold og standard: Stuen har utgang til hagen hvor det fin utsikt til sjøen. Kjøkkenet har følgende integrerte hvitevarer: stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin. Frittstående kjøleskap medfølger. Det er 2 soverom i leiligheten. Badet har fliser på gulv og varmekabler. Dusjkabinett og opplegg til vaskemaskin. Generell info om boligen: - Tv og internett fra Altibox levert av Haugaland kraft. - Balansert ventilasjon

Beliggenhet

Slåttevik Dette er et trygt og nyetablert boligområde, og det er en fin blanding av barnefamilier, unge og voksne. Det er kort avstand til Tysværvåg barne -og ungdomsskole. Her er det også barnehage. I området er det også idrettsanlegg. Det er et godt tilbud av fritidsaktiviteter i Falkeid Idrettslag. Her legges det til rette for de med interesse for fotball, håndball, sykkel og flere andre idretter. Det er også et fantastisk miljø for kano og kajakk, og tilbud til alle aldersgrupper. Fritidsaktiviteter også på ungdomshuset Sjonar. Nærbutikk ved småbåthavnen gjør at en faktisk kan rusle ned for å handle det en trenger i hverdagen. Slåttevik er en perle i Tysvær, og det anbefales å ta en tur rundt i nærområdet og kikke seg rundt. Det er under 15 minutter kjøring til handelssentrum på Raglamyr, og til Aksdal og 20 min til Helganes flyplass . Alt i alt; her bor en veldig sentral.

Adkomst

Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

Carport.

Oppvarming

Varmepumpe er hovedkilde for oppvarming. På bad er det gulvvarme.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette