Nyere enebolig over 2 etasjer - Endebeliggenhet med gode solforhold - 3 soverom og 2 bad!

Fagervollvegen 26

Primærrom 126 m²
Bruksareal 134 m²
Tomt 327,3 m²
Boligtype KjedetEnebolig
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 2011
Prisantydning kr 3 190 000

Beskrivelse/detaljer

- Nyere enebolig i rekke i populære omgivelser - Eneboligen ligger i ende lengst sør, og har meget gode solforhold - Boligen har 3 soverom, 2 fulle bad, stort kjøkken og en solrik terrasse - Lyse, tidsriktige og delikate overflater. Parkett i de fleste rom, fliser på bad - Gode muligheter for oppbevaring i sportsbod - Parkering i carport eller gårdsrom - Populær beliggenhet i nyetablert boligområde - Nærhet til barnehage, skole, idrett, turmuligheter og butikk

Innhold / standard

Boligen er innredet over to etasjer, og inneholder følgende: 1. Etasje: Gang, bad, 3 soverom og vaskerom. 2. Etasje: Stue, kjøkken og bad. Parker bilen i carport eller eget gårdsrom, og ta deg videre inn i denne innholdsrike, nyere boligen på Litlasund. Boligen fremstår som delikat, med store vindusflater, tidsriktige fargevalg, og gode planløsninger. I første etasje befinner det seg 3 soverom, et flott fullfliset bad, vaskerom og bod. Utstrakt bruk av eikeparkett på gulv, og fliser på bad. I overetasjen har man en stor og romslig stue, med store vindusflater og flott utsikt. Oppvarming via gasspeis. Stuen har lyse overflater og parkett på gulv. På vei til kjøkkenet passerer man etasjens bad. Dette er fullfliset og lekkert. Kjøkkenet er av typen Schmidt, har gråtonene fronter, spotter i underskap, og har god plass for oppbevaring skuffer og skap. Fra kjøkkenet kan man ta seg ut på boligens terrasse, hvilket plassering gir svært gode solforhold. Terrassens plassering i forhold til kjøkkenet er også meget praktisk med tanke på sommerens måltider som gjerne nytes utendørs. Oppbevaringsmuligheter i bod like ved baderom.

Beliggenhet

Fagervollvegen 26 ligger fint til i meget rolige og attraktive omgivelser, i et nyetablert boligområde på Torvastad. Området er perfekt for barnefamilier, med barnehager, nye Torvastad skole og kultursenter, idrettsanlegg og lekeplasser like i nærheten. Dagligvarebutikk finner man også bare en kort spasertur unna. Benytt deg også av fantastiske turmuligheter i naturskjønne omgivelser i Bjørgene, som også har lysløype.

Adkomst

Ta av nordover like etter Karmsundbru. Følg Storasundvegen ca 3,7 km, og ta så til venstre inn på Fagervollvegen like ved Espira barnehagen. Kjør forbi barnehagen, og ta første til venstre. Følg vegen et par hundre meter og boligen kommer som siste bolig i rekke på venstre hånd. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

I carport eller eget gårdsrom.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming og gasspeis i stue. Varmekabler på bad. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Iflg selger ble termostat skiftet av elektriker på begge bad nov 2018. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette