Avaldsnes - Innholdsrik eiendom med flere leiligheter, selskapslokale og verksted - Sentral beliggenhet!

Karmøyvegen 187

Primærrom 237 m²
Bruksareal 266 m²
Tomt 981,6 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 5
Byggeår 1907
Prisantydning kr 3 450 000

Beskrivelse/detaljer

- Meget innholdsrik eiendom med flere leiligheter, verksted og selskapslokale - Eiendommen har hele tre utleieleiligheter! - Stort selskapslokale i første etasje i bolig lengst sør - Verksted i første etasje i bolig lengst nord - Meget sentral beliggenhet på Avaldsnes, nærhet til alt man trenger - Flott utsikt mot sjø - Gangavstand til dagligvarebutikker, bank, skoler og barnehager! - Eiendommen bør besiktiges for korrekt inntrykk!

Innhold / standard

Karmøyvegen 187 er en meget innholdsrik eiendom, beliggende svært sentralt til på Avaldsnes. Eiendommen har stort potensial for den rette kjøperen. Boligene har til sammen 3 kjekke utleieleiligheter, samtlige av god størrelse. Alle leilighetene har også flott utsikt til sjø, gangavstand til alt hva man til daglig vil ha behov for, og parkering. Stort selskapslokale i første etasje. God plass for langbord, kjøkkenkrok og toalett. En kjekk plass for å arrangere tilstelninger som selskaper, konfirmasjoner og dåp. Verksted med eget kontor og toalett. Eiendommen har også en flott gressplen på baksiden av bolig. Her kommer man godt opp i høyde, og har av den grunn nydelig utsikt. Mulighetene for denne eiendommen er store. Her kan man både bo selv, i tillegg til å leie ut flere enheter. Både utleie for en som vil bo, men også for de som vil leie verksted eller trenger selskapslokale.

Beliggenhet

Karmøyvegen 187 ligger svært sentralt til på Avaldsnes. Den svært sentrale beliggenheten man her får, gjør at man har svært kort avstand til det aller meste man til daglig vil ha bruk for av tilbud og tjenester. Skoler, barnehager, butikker, lege, apotek, bank, idrettsplass mm. Fra eiendommen har man flott utsikt ut mot Bø vågen.

Adkomst

Fra Karmsund bru: følg Karmøyvegen til Shell Avaldsnes, og ta inn til høyre. Sving til høyre med en gang en tar av fra Karmøyvegen, og hold nord. Boligen kommer som bolig nr 2 på venstre hånd. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

I eget gårdsrom.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming, vedfyr og varmepumpe. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Det foreligger ikke tegninger hos kommunen på eiendommen. Leiligheten i annekset er ikke registrert hos Karmøy kommune og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Iflg situasjonskart mottatt fra Karmøy kommune, er annekset bygget litt inn på naboeiendommen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette