To studioleiligheter fra 2014, midt i byens hjerte til salgs! Kan selges samlet eller hver for seg!

Haraldsgata 100

Primærrom 32 m²
Bruksareal 32 m²
Tomt 446,8 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 1
Byggeår 1960
Prisantydning kr 1 195 000
Felleskost kr 1 513

Beskrivelse/detaljer

- Moderne og totalrenovert leilighet midt i Haugesund sentrum - Selger har i alt 2 leiligheter i dette bygget, og kan selge disse samlet eller hver for seg. Leilighetene er tilnærmet like og likt innredet. Kontakt megler for visning! - Her kan man flytte rett inn og nyte en urban tilværelse! - Renovering av leiligheten var ferdig i Juni 2014 - Leiligheten er lys og trivelig - Fullfliset og flott bad - Praktisk åpen løsning stue/kjøkken - Hvitevarer medfølger handelen - Inventar kan medfølge - Lagring i egen sportsbod - Bygget har heis - Alt av hva man til daglig trenger (og litt til), i umiddelbar nærhet! Velkommen på visning!

Innhold / standard

Leiligheten er innredet over en etasje, og inneholder følgende: Gang, stue/kjøkken, soverom og bad. Lys og lekker leilighet midt i sentrumskjerne i Haugesund. Her har man kort gangavstand til alt! Butikker og kafeer like utenfor. Leiligheten ble totalrenovert og ferdigstilt i Juni 2014. Åpen løsning mellom stue og kjøkken. Praktisk løsning som er den mest arealeffektive for denne leiligheten. Stuen er lys, med parkett på gulv, hvit innredning på kjøkken og godt med naturlig lys fra vinduer. Hvitevarer på kjøkken medfølger handelen. Flott fullfliset bad. Her er det varmekabler i gulv, vegghengt toalett, stor dusjnisje og pen innredning. Innredningen er i hvit utførelse, og det er speil med lys på vegg. God plass til både vaskemaskin og tørketrommel. Det er innlagt fiber fra Altibox i leiligheten. Det er heis i bygget. Godt med lagring i sportsbod i tørr kjeller.

Beliggenhet

Denne boligen har en meget sentral beliggenhet midt i sentrumskjernen i Haugesund. Her har man alt av hva man til daglig vil ha behov for i umiddelbar nærhet, med gangavstand til det aller meste. Butikker, kafeer, parker, skoler og kulturtilbud like utenfor.

Adkomst

Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming og varmekabler på bad. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Grenselinjer på bilder montert av fotograf er for å gi et inntrykk av hvor grensene går, men er ikke nøyaktig angitt. Avvik må påregnes ut fra disse illustrasjoner. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 29 870
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 30 920

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Wenche Kaldheim
  • Tittel Fagmedarbeider
  • E-post wenche@em-a.no
  • Mobil +4746910940

Del dette