Padlane - Enebolig med 5 soverom og 2 stuer - Nydelig beliggenhet som grenser til friområde og vann

Padlehaugen

Primærrom 186 m²
Bruksareal 192 m²
Tomt 609 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 5
Byggeår 2018
Prisantydning kr 4 490 000

Beskrivelse/detaljer

Denne boligen har en helt spesielt god beliggenhet. Eiendommen grenser til friområde og ligger like ved et lite tjern, i tillegg til at det er utsikt til fjorden. Boligen er under oppføring og vil inneholde bla. 5 soverom, 2 bad og 2 stuer. Boligen bygges etter TEK-17 krav. Det er kort og trygg vei til skole/barnehage på Førland og kort vei til sentrum av Aksdal.

Innhold / standard

Boligen går over 2 etasjer og inneholder følgende rom: 1. Etasje: Hall, gang, vaskerom, bad, 4 soverom, stue og utvendig sportsbod. 2. Etasje: Stue/kjøkken, hovedsoverom med eget bad og med adkomst via walk-in garderobe. Bod. Beskrivelse av innhold og standard: Allrommet i boligen er av god størrelse på ca. 59 kvm. Her er det mer enn god nok plass til både spisestue og dagligstue. Fra dagligstuen kommer du ut til terrassen med utsikt utover landskapet og til fjorden. TEK 10 Standard. Boligen har 2 stuer. Schmidt-kjøkkenet blir levert av Neumann bygg på Raglamyr. Kjøkkenet er utstyrt med integrerte hvitevarer som SIEMENS stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøl/frys. Barløsning til 4 personer. Hovedsoverommet har direkte tilgang til bad via walk-in garderobe. Det er totalt 5 soverom i boligen. Begge bad blir helfliset og vil holde en god standard. Se leveransebeskrivelse for detaljert beskrivelse av rommene. Diverse info: - Det er mulighet for båtplass til Førlandsfjorden - Hvitlasert eikeparkett i alle rom utenom våtrom - Royal impregnert kledning i grå/brun farge - Vinduer, terrassedør og ytterdør i svart utførelse - Rekkverk på terrasse med spiler - Overbygd og «tørt» inngangsparti - Balansert ventilasjon med varmegjenvinning - Sentralstøvsuger Se leveransebeskrivelsen i salgsoppgaven for komplett liste over boligens standard.

Beliggenhet

Padlane - nyetablert boligfelt på Padlane. Boligfeltet på Padlane ligger kun 2 km fra Førland. På Førland er det barneskole, barnehage, Her i dette området er det kunstgressbane, sandvolley og ballbinge. Aksdal sentrum ligger 7 km unna med Aksdal kjøpesenter, stor dagligvarebutikk, flere andre butikker og dagligbank. Her er også Tysværtunet med kino, bibliotek, svømmehall, klatrevegg og flere kulturtilbud. Det er kort vei til turområder og feltet har en god nærhet til sjøen enten om en skal bade eller prøve fiskelykken. Flott tomt på et flott sted. Tomten grenser til fri natur og området bak boligen er virkelig idyllisk og naturlig.

Adkomst

Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

Parkering på egen tomt.

Oppvarming

På baderommene er det gulvvarme. Det er også varmekabler på vaskerom Ildstedet sørger for behagelig og naturlig varme. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Det kan bli justering av vedlagte tegninger ifbm. detaljregulering eller ferdigstillelse av bolig. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette