ÅKREHAMN - Flott, nyere og lettstelt enebolig over 3 plan m/garasje - 5 soverom - Sentralt - Visning etter avtale

Røysanevegen 71

Primærrom 125 m²
Bruksareal 152 m²
Tomt 353 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 5
Byggeår 2007
Prisantydning kr 2 790 000

Beskrivelse/detaljer

- Flott nyere enebolig over 3 plan - Garasje - God standard - Meget sentral beliggenhet - Lettstelt - Flott utsikt fra loft - 5 soverom - 2 bad

Innhold / standard

Boligen er over 3 etasjer og inneholder: 1.etasje: vindfang, gang, bad m/opplegg for vaskemaskin og 3 soverom. Bod under trapp og garasje med vaskerom. 2.etasje: stue, kjøkken og soverom. Bod under trapp. 3.etasje: gang, bad, soverom/loftstue og bod. Boligen er av nyere dato og holder god standard, bl.a - Rør i rør system - Sentralstøvsuger - Ventilasjonsanlegg - 2 flotte bad - Lyst og flott Biga-kjøkken - Lyse og tidsriktige farger - Det er lagt inn fiber (altibox) fra Haugaland kraft i boligen I følge selger er det gjort noen oppgraderinger på boligen de siste 2 år, bla: - Malt boligen utvendig (2016) - Malt boligen innvendig (vegger, tak, taklister og dører) - Malt kjøkkendører og nye plater på vegg - Ny fotocelle på utelys - Nye LED downlights på bad i 1.etasje - Ny tapet på soverom/stue i 3.etasje - Laget opplegg for vaskemaskin i boden i garasjen

Beliggenhet

Sentral og fin beliggenhet i Åkrehamn. Gåavstand til bl.a barnehage, barne- og ungdomsskole, idrettsanlegg, Åkrasanden, flotte turområder og sentrum.

Adkomst

Følg RV-47 sørover og ta til høyre i lyskrysset ved Åkra bilimport i Åkrehamn inn på Rådhusvegen. Ta så 2.veg til venstre inn på Røysanevegen. Følg vegen et par hundre meter og ta til høyre. Boligen kommer så på høyre side.

Parkeringsforhold

I garasje og på gårdsplass

Oppvarming

Varmepumpe, vedfyring, varmekabler (i store deler av 1.etasje) og ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Hvitevarer på kjøkken (unntatt kjøleskap og mikro) medfølger i handelen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Det opplyses om at boligsalgsrapporten har en gyldighet på 6 mnd og at denne rapporten således kun er å regne som et "hjelpedokument" for mulig interessante opplysninger om eiendommen slik tilstanden var da rapporten ble utarbeidet. - Innredning på loft avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke om søkt/godkjent i kommunen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Olav Lauvås
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post olav@meglera.no
  • Mobil +4790272710

Del dette