ENGE: Flott og landlig beliggende enebolig med garasje m/loft og uthus - BUD MOTTATT!

Planteskulevegen 92

Primærrom 143 m²
Bruksareal 143 m²
Tomt 1507 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 1999
Prisantydning kr 2 990 000

Beskrivelse/detaljer

- Boligen inneholder 1. etg.: Gang m/trapp, wc, bod, vaskerom, stue og kjøkken. Loft: Loftstue, bad og 3 soverom. Utvendig sommerstue. Uthus og garasje m/loft. - Det er mulighet for å innrede ekstra soverom enten i stua nede eller i loftstua om man trenger. - Boligen holder bra standard. Det er sentralstøvsuger, villavent, varmepumpe, vedovn og varmekabler i hele første etasjen. - En flott opparbeidet tomt med asfaltert innkjørsel og parkeringsplass. Natursteinsmur i forkant, kubbemur i bakkant og belegningsstein på baksiden.

Innhold / standard

Inngangsparti med støpt platting under tett tak. Det er inngang til sommerstue/røykestue via treterrasse på bakkenivå med skyvedør i glass. Utgang også til hagen herfra. Bolig: To innganger til huset. Hovedinngang til gang og bi-inngang til vaskerom. Gangen har trapp opp til loftsetasjen, skyvedørsgarderobe med speilfronter, fliser og varmekabler på gulv, spotter i tak, malte plater på vegger. Bod under trappa med belegg på gulv. WC med fliser og varmekabler på gulv samt servant. Vaskerom med sideutgang, fliser og varmekabler på gulv, dobbelt garderobeskap, plass til ekstra kjøleskap, sentralstøvsuger, utslagsvask og opplegg for både vaskemaskin og tørketrommel. Ventilasjonssystemet er plassert her. Stue med doble terrassedører ut til treterrasse og hage mot sør. Vedovn med glassdør, eikeparkett, varmekabler, varmepumpe, spotter i tak, vinkelstue, utgang til terrasse også fra østsiden. Kjøkken med fliser og varmekabler på gulv, heltre innredning med integrert oppvaskmaskin, int. stekeovn og keramisk koketopp samt int. kjøleskap. Halvannen nedfelt vask i laminatbenkeplate og fliser mellom innredningene. Det er også spotter i innredningen ved vindu samt spotter i tak. Loft: Trapp opp til loftstue med belegg på gulv, kott i knevegg, spoter i tak og hvitmalt panel i tak. Inspeksjonsluke til loft. Bad med hjørneboblebadekar, fliser og varmekabler på gulv, dusjhjørne, furuinnredning og wc. Dobbelt soverom med belegg på gulv, skyvedørsgarderobe, kott i knevegg og tapetserte vegger. Soverom2 med belegg på gulv, tapetserte vegger og kott i knevegg. Soverom3 med belegg på gulv og tapetserte vegger. Garasje: Garasjen har støpt gulv, og bod i bakkant. Innlagt belysning og portåpner. Det er støpt trapp opp på baksiden av garasjen med inngang til loftet og et frittstående uthus på baksiden av garasjen. Loftet har to rom med stue/gjesterom og stor gang. Laminatgulv, panel i skråtak og plater med tapet som er malt på vegger. BRA 43 kvm. nede og 19 kvm. målbart areal oppe. Frittstående uthus: Det frittstående uthuset er ikke omsøkt og godkjent i kommunen. Står rett bak garasjen. Sentralstøvsuger. Villavent. Varmekabler i hele første etasjen. Varmepumpe. Sprosser på vinduer. Takrenner tilkoblet dreneringsrør. Automatsikringer. Bygget av Berge Sag & Trelast AS.

Beliggenhet

Eiendommen har en nydelig sør/vestvendt beliggenhet. Her er det solrikt og lunt. Lite trafikk og svært barnevennlig. Planteskulevegen ligger på flaten på Enge med tilnærmet flat mark hele veien til Etne sentrum. En del nyetablerte unge familier i nærheten samt etablerte.

Adkomst

Fra Sentrum følger man veien bortover forbi Enge skule og over elva. Følg mot Stødle kirke i 90 graders sving. Ved planteskulen tar man av til høyre og følger veien bortover og over en lav bakktopp. Hold til venstre i to Y-kryss inn på privat vei. Man får så boligen som nummer to på venstre hånd. Boligen er merket med "Til salgs" skilt.

Parkeringsforhold

I dobbel garasje og på egen tomt.

Oppvarming

Vedovn og varmepumpe i stue. Varmekabler i hele første etasje. Ellers annen elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Det foreligger veirett mot å delta i vedlikehold. Det er plikt til å delta i veilag frem til Sølvbergkrysset ca 180m i følge tinglyst avtale. Alle som bruker veien skal være med i veilaget. - Rett til å vedlikeholde egne vannledninger bort til felles privat vannverk på gnr/bnr 36/5 og rett til å være tilknyttet vannverket mot å delta i vedlikehold. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Vidar Opheim
  • Tittel Megler
  • E-post vidar@em-a.no
  • Mobil +4792662816

Del dette